Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Perła wróżki

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o wprowadzeniu do NosTale Perły wróżki?

Według mnie to dobre rozwiązanie, dla osób które chciałby sprzedać "powiększone wróżki".

Aby oddać głos, trzeba zalogować się na oficjalnej stronie i zagłosować.

Opublikowano

Wez idz nabijaj posty gdzieś idziej co chwila robisz jakies durne dyskusje,

@Top z jednej strony dobre rozwazanie jak ktos chce sellnać UZYWANE wrozki z nosmarketu, ale z drugiej strony dodadza taka perle i bd latac nupki 40lv z wr 70% bo sobie kupili.

wszystko ma swoje + i - tyle.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Echh. Znowu nabijasz posty? -_-

@Topic

Według mnie się przydadzą, bo będzie można kupić dużą wróżkę np. 30% a nie 0% lub 40% :>

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Up@Odezwał się koleś co ma 6 postów że on posty nabija ...

@Topic

Przyda się bo będzie można kupować wróżki z np 70% 100% nie tylko 40 %

nostaleh.png
Opublikowano

Perła wróżki jest już na SE. Mogę potem wrzucić ss jak wygląda.

znaczy mi się wydaje że oni zrobią tak jak jest z petami (oby nie) że będzie trzeba wsadzać wróżki w perły <facepalm>

Perła służy do handlu wróżkami takimi jak: Sellaim, Turik, Eperial oraz Woondine+ boskie wróżki :).

PS:

Nie "nabijam" postów.

Chciałem tchnąć życie w ten dział- ostatnimi czasy mało pojawia się ciekawych dyskusji (wcale).

No tak, najlepiej napisać, że ktoś nabija posty, samemu przy tym nabijając..

Wez idz nabijaj posty gdzieś idziej co chwila robisz jakies durne dyskusje,

@Top z jednej strony dobre rozwazanie jak ktos chce sellnać UZYWANE wrozki z nosmarketu, ale z drugiej strony dodadza taka perle i bd latac nupki 40lv z wr 70% bo sobie kupili.

wszystko ma swoje + i - tyle.

Skoro to durna dyskusja to dlaczego napisałeś posta? :p

Opublikowano

Już nie mają na czym zarabiać... I właśnie TEN item mogli by dać do zwykłego sklepu ... No ale już nie ważne. To są moje poglądy.

Ciekawy bardzo itemek. Robisz sobie nupka, idziesz na łamacz a tam 20lvl warek +15 z wróżką 100% :D BB to samo . . .

Fajnie to dość wygląda, ale jest frustrujące.

Obstawiam, że perła z 5kk będzie kosztować.

Opublikowano

a ja uważam, że jest to przydatne, bo sam nie raz chciałbym kupić wróżke z nm ponad 40% lub mniej niz 40%.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Up@Odezwał się koleś co ma 6 postów że on posty nabija ...

@Topic

Przyda się bo będzie można kupować wróżki z np 70% 100% nie tylko 40 %

Chodzi mi oto, że co chwilę jakąś dyskusję i nabija sobie posty -_-

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Są + i - , bo jednak tak jak ktoś u góry powiedział, ktoś doda tą perłe i większe lvl`e będą mieli znacznie łatwiej, przy takich 70%, także.. chociaż nie jest to, aż tak zły pomysł.

Opublikowano

Moim zdaniem ta perła mi się przyda ;) Mam na 2 innych kontach Eperial, Woondine i Sellaim ;D Chociaż z drugiej strony więcej kradzieży ;) tak jak z perłami peta, partnera i pojazdu :X

Opublikowano

Moim zdaniem ta perła mi się przyda ;) Mam na 2 innych kontach Eperial, Woondine i Sellaim ;D Chociaż z drugiej strony więcej kradzieży ;) tak jak z perłami peta, partnera i pojazdu :X

Dokładnie- z jednej strony przydatne, ale z drugiej strony, podczas kradzieży mogą nam "zabrać więcej" :P. Jednak myślę, że cena perły nie będzie zbyt niska i po prostu złodziejowi nie będzie się to opłacało ;).

Opublikowano

Moim zdaniem nawet fajnie że chcą takową rzecz wprowadzić. Jednym minusem jest to że taki 15lvl z warkiem/redem/rangiem +15 będzie na Lodo chodzić z Boską Wr 110% (z on dopalaczem). Dla niektórych się to dość opłaca bo chcą mieć np. Sellaim 30% a nie 40% to by musieli kupowac 0% i gdzieś 2 dni siedzieć i nabijać. Napewno gdy wprowadzą perłe to będzie więcej złodziei i pewnie małe dzieci będą się nabierać. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Po 2 latach wreszcie sie zdecydowali...wyk***sty refleks maja. Beda kosztowaly tyle co perly pojazdu lub noskumpla (za nd, nie za gold)

Opublikowano

Dobry ruch w stronę rozwoju gry.

Nie wiem co do nich macie, do NM powinni właśnie wprowadzać takie itemy. Przecież nie możemy wszystkiego za darmo zyskiwać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No dobra fajnie że wprowadzają ale zapewne będą jakieś dzieci chodzić na lodo z rangiem i taką wróżką bo sobie kupili i zepsuje wszystkim gre. Tyle odemnie

Opublikowano

Przeciez juz chodza, to w czym problem? Jak rodzice dziecku daja kase na wydanie w gre zamiast na ubogie dzieci w afryce, ktore umieraja z glodu, to juz ich wina. Niestety bogaci rodzice rozpieszczaja teraz swoje dzieci, a te zamieniaja sie w glodne zombie pragnace miec wszystko.

Opublikowano

Przeciez juz chodza, to w czym problem? Jak rodzice dziecku daja kase na wydanie w gre zamiast na ubogie dzieci w afryce, ktore umieraja z glodu, to juz ich wina. Niestety bogaci rodzice rozpieszczaja teraz swoje dzieci, a te zamieniaja sie w glodne zombie pragnace miec wszystko.

Gdy to napisałeś zrozumiałem to tak: Ten kto doładuje ND jest dzieckiem które pragnie mieć wszystko. Rozumiem o co Ci chodzi ale jak np ktoś wyda te 20 zł na pół roku bo nie chce mu się zbierać kasy i kupić za wirtualną walutę to cóż... I nie każda osoba która doładowuje ND jest dzieckiem. Jak dobrze wiemy są osoby uzależnione od komputera, a nie tylko młodzież jest uzależniona też dorośli. Taki dorosły gra,gra zarabia dość dużo i np. co taki miesiąc wydaje te 50 zł.Pozdrawiam

Kolejna rzecz pod zarobek z nd ;d Ale moim zdaniem pomysl jest fajny tylko wieksze kradzierze ;d

NosTale to gra darmowa i jakoś musi utrzymać serwery. Podejrzewam że cena perły będzie dość wysoka i dla złodzieja nie będzie się opłacało.Pozdrawiam

Opublikowano

zielak chodzi mi o to że przez te perły wróżek będą mogły latać z SP dopiero co zaczynając gre a nie że maja już jakiś 90lvl i sobie przelożą...

Opublikowano

Plus jest taki że w końcu pozbędę się turika który leży .... -,-

Minus że gość z 50lvl może kupić wróżkę 80% :P ale szczerze? nic mu to nie da, wróżkę taką kupić się opłaca na 90lvl + nie wcześniej, lepiej EQ lub SP czyli to taki mały minus.

i wątpię że dużo osób sellnie swoje wróżki takie dobre.. nikt nie expi po 10 wróżek do 70-80% to nie takie łatwe.

Co do tych kradzieży nie wliczam tego jako kradzież nie popieram ale nie wliczam wliczam to jako głupotę... nie śpieszcie się patrzcie co robicie.. może to nie realny świat ale od gry się zaczyna później prawdziwe pieniądze też tak prze.. albo komuś dziecko zrobicie.. to, to samo nie uważanie i pośpiech.. ja już się nauczyłem i nie dam się nabrać;).

Dobra lekcja + wkur ogromne :P.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...