Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft premium !

RePoF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej dzisiaj coś przestawiałem na stronie mojang.com !! i miałem premium konto a teraz wogóle sie nie moge zalogować na nie bo pisze że niema takiego konta , na poczcie mi nie pisze ze zmieniłem login czy cos w tym stylu co mam zrobic teraz ? bo nie mam teraz premium konta

Opublikowano

wiem ale pisze mi teraz że nie ma takiego a zawsze działało

teraz to zadne konto mi niechce sie zalogowac !!!

Opublikowano

Jeśli nie zadziała, tak jak to kolega napisał, należy skontaktować się z supportem.
Popytaj się innych, czy też tak mają, możliwe, że nie którzy mają podobnie i nie jest to, Twoja wina, lecz Ich ;)

Opublikowano

Aby zmienić email, nie musisz otrzymać żadnego na swoją dotychczasową pocztę, zapewne ukradli Ci konto, mogli to zrobić poprzez poprawne podanie odpowiednich odpowiedzi na pytania bezpieczeństwa.

Opublikowano

wiem ale pisze mi teraz że nie ma takiego a zawsze działało

teraz to zadne konto mi niechce sie zalogowac !!!

Napisanie do supportu jak zwykle nic nie da

Jakiego launchera używałeś ?

Napisz do supportu.

Nie pisz do supportu a launcher jest ważny bo może i zmienił twoją wersje gry na np. najnowszą 1.6.1 ale zajumał ci pasy bo miał kaylogera

ja na moim koncie edytowałem e-maila ale nie w poczcie niczego nie ma zebym zmienił e-maila

Ktoś kto mógł dostać twoje pasy na e-mail mógł zmienić all bo miał już all informacje

Spróbuj zalogować się używając edytowanego e-maila.

-,-

Jeśli nie zadziała, tak jak to kolega napisał, należy skontaktować się z supportem.

Popytaj się innych, czy też tak mają, możliwe, że nie którzy mają podobnie i nie jest to, Twoja wina, lecz Ich ;)

tego up nie skomentuje :D

Aby zmienić email, nie musisz otrzymać żadnego na swoją dotychczasową pocztę, zapewne ukradli Ci konto, mogli to zrobić poprzez poprawne podanie odpowiednich odpowiedzi na pytania bezpieczeństwa.

dokładnie

na niektóre poczty nie przychodzi potwierdzenie, albo przychodzi po 6 mies... np. poczta.onet.pl

na gmail.com potwierdzenie jest max 15 minut :)

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...