Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyVirus

Ups...

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który lepszy do keyloggerów ?

• Norton
      2
    • Avast
      4
    • Kaspersky
      4
    • Nod32
      2
    • Inny. (Je?eli to zaznaczasz, napisz nazw? w temacie)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba żartujesz. Najgorszy antywirus jakiego widziałem. Bez namysłu zmieniłbym go, nawet dla własnego bezpieczeństwa

9368_gold.png

Opublikowano

Kasperksy. Wykryje wszystko, nawet to, co ma podejrzenia o bycie wirusem. Najlepsza ochrona.

Opublikowano

Ja polecam Norton Internet Security 2013. Nie przepuścił mi do tej pory żadnego wirusa,a Avast to po prostu gówno.

Opublikowano

A myślałem, że chodzi o mnie.

Od siebie to polecam: Eset Nod 32 Antyvirus 6, działa, wykrywa wirusy, aktualizuje baze itp. Przynajmniej nie zamula kompa tak jak ten zasrany Avast;

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Również polecam avasta, korzystam z niego od kilku lat już i nie zawodzi. Czasami warto przeskanować system innym programem - Malwarebytes.

d28tGcM.png

Opublikowano

Norton Internet Security 2013 - od lat go używam i nigdy mnie nie zawiódł, bardzo dobrze wykrywa wirusy.

Opublikowano

Kaspersky od 4 lat mam i zawsze jakieś gówna mi wykrywa po downloadzie, więc w 100% wykrywa nawet robaki.

100 zł na rok wydać to bardzo mało.

Opublikowano

Również mam Avasta od kilku lat i jeszcze mnie nie zawiódł ale polecam jeszcze dodatkowo jakiś skaner na żądanie np MBM

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Hahaha.

Wszyscy mówią że avast jest najlepszy dla tego że jest darmowy i nic nie trzeba z nim robić.

Kacperski jest dobry tylko tylko jego wadą jest to że zmniejsza wydajność komputera.

Nod jak dla mnie najlepszy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...