Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer wyłączony a świetny wynik.

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu po bitwie pokazał mi się komunikacik " serwer jest teraz wyłączony" albo coś w tym stylu ... tyle że nie wywaliło mnie z gry co więcej wszedłem do kolejnej bitwy w której udało mi się uzyskać świetny wynik bo aż ok.2000 czystego expa bez premki itp. I moje pytanie czy zaliczą mi ten wynik skoro serwery były off (niby off czy coś a grać było można)... no chyba że chodziło o logowanie , czasami je wyłączają.

Opublikowano

2000k Expa to ŚWIETNY wynik? o.O Grasz na IV-V tier? Szczerze mówią to nie wiem, raczej zrobią cofke serwerów albo coś w ten deseń.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Moim zdaniem jak cie całkiem nie wywaliło z serwa, to powinno być ok i się zapisze.

2k bez premki.. ładnie ;) ?? HAH a może x2 ??

Daj powtórkę jeżeli możesz. ;)

x

Opublikowano

to był wynik na Tygrysku P (pojedyńczy) co do powtórki gdybym ją miał to bym nawet sie nie martwił czy mi zaliczą bo miał bym jako taki dowód ale ja tę opcje mam wyłączoną.

Opublikowano

Misiek2025 a co, sądzisz że 2 expa x1 na VII t to jakiś kiepski wynik? No jakoś nie za często na randomach widać lepsze wyniki. Ciekawi mnie ile Ty wyciągasz na bitwie expa skoro uważasz że 2 k to kiepsko. Może się pochwalisz?

Opublikowano

@ Havoc tak exp mi został na czołgu (myśle że to login był poprostu tymaczasowo wyłączony ) Dobra widze że nikt poza mną nie spotkał się z takim dziwnym przypadkiem także teamt można zamnąć Dzieki za odp.

Opublikowano

Moim zdaniem jak cie całkiem nie wywaliło z serwa, to powinno być ok i się zapisze.

2k bez premki.. ładnie ;) ?? HAH a może x2 ??

Daj powtórkę jeżeli możesz. ;)

kellypl zrobił 4,4k expa z premką to policz sobie ile to jest bez premki, ponad 2,5k wiec da się mieć 2k bez premki, nie umiesz osiągnąć takiego wyniku to hejtujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...