Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]PokeOTS Master Ball

TwojMonsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje master balla nie chce zamieniac great czy jakiego kolwiek innego na wiekszy catch rate generalnie poszukuje wygladu i jak go dodac bardzo by mi sie przydal przy tworzeniu mojego ots.

Jedynego master balla jakiego mam dodanego jest to master ball taki na podstawce bardziej cos jak szafka :P

Opublikowano

Niemożliwe ze masz tylko great balla szafkę, z czego co pamiętam to great ball miał id kolo 500. A co do tematu to musisz wypakowac pliki klienta i edytowac.

Programy które Ci się przydadzą:

Dat Editor
Item Editor
Spr Editor
Opublikowano

zle mnie zrozumiales :P mam dodane 4x poke balle Pokeball , GreatBall , Superball , Ultraball a chcialbym zrobic jakis trudny quest i zrobic nagrode master ball chodzi mi o wyglad najbardziej i jak go dodac generalnie. Szukalem wczoraj spirytu masterki ale nie moglem znalesc =/ a w items xml mam dodane cos takiego <item id="11415" article="a" name="master ball under development">
<attribute key="description" value="This ball is being developed to be able to catch any pokemon species without difficulty. It has not been finished yet." />
</item>

I tylko to mam jesli chodzi o master balla :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...