Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobam sie jej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poznalem 3 dni temu dziewczyne Dagmare, i tu jest sprawa od poczatku mi sie podobala i jest problem czy ja tez sie jej podobam. Jest rok mlodsza ale to nie wazne ciagle sie milo zachowuje prawi rozne komplementy. Dzis nosilem ja na barana i na rekach bo nie miala sily isc, ale to byl chyba pretekst zeby sie poprzytulac czy cos. Podobam sie jej? I jeszcze jedno gdzie zapytac dziewczyne o chodzenie tu bardziej pytanie do plci pieknej jak wola byc traktowane lepiej w tlumie czy we 2 lepiej w parku czy w innym miejscu? ( Pisze z telefonu sorcia za bledy :3)

Opublikowano

Podobasz jej się. Co do drugiego pytania... zaproś wszystkich znajomych na ognisko i tam wyznaj jej miłość, ja tak robie.

Opublikowano

ale nadajesz pytani Gosciu ...

już z góry ci mówię że mądre i dojrzałe dziewczyny nie tolerują czegoś takiego jak "benciesz że mno chcila ?"

bo to jest poziom podstawówka jakbyś był kumaty to byś tego nie planował tylko jak byś zobaczył że masz odpowiedni moment powiedział byś jej szeptem na ucho że ją kochasz ...

ale wy macie rozumowanie, więcej siedz przed komputerem to napewno będziesz wiedział jak zerwać do dziewczyny jak założyć rodzinę .

ps

od kiedy mpc to forum miłosne coraz więcej takich tematów

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

UP@ - Nie takie typiary żyją w tym kraju :D Skoro są takie, które sięgną ci do spodni po paru dniach bo gość wygląda "zajebiście" to co w tym dziwnego xD

io7e.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie się jej podobasz.
Ja jako płeć żeńska moge powiedzieć, tylko tyle, że nie rób tego nigdy w tłumie. Dla kobiet jest to przytłaczające, i krępujące. Zaproś ją gdzieś, w ciche spokojne miejsce. I nie proś o chodzenie na fb, bo to żenujące. + powiedz, jej, że chcesz pogadać, po prostu się spotkać, powodzenia ;)

Opublikowano

Najprawdopodobniej dziewczyna jest kumata i poczuła, że było 30 stopni + i szliście pod górkę i wykorzystała okazje i wskoczyła na barana :D

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...