Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ranga na - a przedmioty z IS

Baraggan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jeśli założymy PDka?

Nawet jeśli założysz pd to nie powinien on polecieć.

Nie wiem jak jest z tymi nowymi którymi da się handlować ale reszta na pewno nie poleci.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

przedmioty z IS nie wylecą na 100% (sam sprawdzałem, miałem PD i fryz w EQ, nic więcej) dałem się zabijać i nic nie wypadło, więc nie masz się czego obawiać.

69sf.png

Opublikowano

Nie poleci żaden item niezdatny do handlu,żadne PDki,rękawice,skrzynie ucznia,pieczęcie (Nie wszystkie,niezdatny do handlu jest np. Szarżujący tygrys) ani yang.

Opublikowano

Może polecieć tylko ekwipunek zdatny do handlu typu zbroje bronie poty itp.

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

Nom typu PD/Rekawica/Monetka nie wyleci bo to są przedmioty takie z 'isu bądz ktorych nie można nawet handlować mogą wylecieć:

-Zbroje

-Bronie

-Biżuteria.

-Potki

-Drobnostki .

Opublikowano

Wylecieć może to co masz w eq, nawet to co masz założone prócz różnych wspomagaczy zdatnych do handlu, lub itemów do questa typu jakiś list...

Opublikowano

Ja grałem na pewnym privie co wylatywały skrzynki z mobów i nie dało się handlować ani skrzynkami ani itemami ze skrzynek to wbijaliśmy dropkiem 50 lv i ranga -20k i wypadały,a w rzeczywistości przez handel się nie dało :P Sprawdz to może na PL ci nie poleci,ale na priwie może :)

ŁUBU DUBU JE*AĆ FUBU !

Opublikowano

co wy piszecie ja tak handlowałem na inne konta pd tak właśnie jak w temacie na agresywnym zabijałem i wylatywało ale musiałem mieć założonego pd :-)

1apng_sspnxsh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...