Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygodówka, zręcznościówka czy coś starego xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam starych gier tak od 2010 w dół, tym razem przygodówkę czy jakąś zręcznościową grafika jakaś bajkowa tzn chodzi mi by nie było tak jak w filmach xD

Coś co każdy grał kilk lat temu ;d

Opublikowano

Rayman 2 i Rayman 3 polecam, stare gry, ale jara, pewnie większość w nie grała albo chociaż kojarzy. Jeszcze może być Bettle Ju.

@umotex12

To moim zdaniem najgorsza cz. Raymana, nie ma tego klimatu co 2 i 3.

@O właśnie, jeszcze Kangurek Kao.

Opublikowano

Szalone kórliki ;) durna i prosta ale fajna gierka

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kangurek Kao 2 teraz serio mówię, za małolata jeszcze (choć cały czas jestem małolat bo mam tylko 16 lat) gdzies ok 2004-2005roku z kolegami zbieraliśmy się z 5osób u kogoś i się grało, ahh to było wspaniałe, jeszcze do tego little fighter 2.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Taaak właśnie tak Kangurek Kao to była zabawa, Boże jedna z pierwszych gier :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ajj wyprzedziliście mnie z tym kangurkiem! Również polecam, grałem w jedynkę a potem zamówiłem w dniu premiery i taka uciecha była jak paczka doszła, takie duże pudełko. Nie wiedziałem, że aż tyle osób w to grało. :D

d28tGcM.png

Opublikowano

Pingwinek kewin! Ale w to nawalalem jak bylem maly ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Taxi challenge london :D

Super giera

Opublikowano

Hmmm ta gra jest dla dzieci ale i dla starszych tez, lubiacych dobra zabawe. Gralem w to jak mialem parenascie lat z cioci chlopakiem ktory mial prawie 30 :D

Polecam Crash Bash :D

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...