Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skille

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na bodajże 12 poziomie dostaje się dwie książki do jednorazowego cofnięcia profesji, wtedy wybierasz ponownie tę samą profesje i możesz rozdać skille jak chcesz od nowa, tak jak na początku gry. Książki te działają tylko do 15 poziomu, powyżej 15 są już bezużyteczne.

Opublikowano

no niestety, z tym questem dostałem UP'a do 16-ego i 2 książki... trochę useless gift, ale ok :/

a mi system jakoś zresetował skille, czy po dłuższej nieobecności skille się zresetują czy był to jednorazowy wyjątek?

Opublikowano

no niestety, z tym questem dostałem UP'a do 16-ego i 2 książki... trochę useless gift, ale ok :/

a mi system jakoś zresetował skille, czy po dłuższej nieobecności skille się zresetują czy był to jednorazowy wyjątek?

Pewno błąd gry, wątpię aby po dłuższej nieobecności się skille resetowały, nie ma tutaj logiki. Raczej był to tylko jednorazowy wyjątek, cóż pozostaje item shop. :P

Opublikowano

...ehh szkoda.

A skoro już przynajmniej ty odpowiadasz (zakładam, że ogarniasz dobrze tą grę) - czy możesz mi polecić jakiś dobry sprawdzony build do Bersekera? (albo przynajmniej porządne forum?)

szperałem coś na forum oficjalnej strony ale tam niewiele się wypowiadają...

Opublikowano

Tak jak wcześniej pisali książka z quest do 15lvl. Potem do 30 i 40 levela jest też książka ale w item shopie płatna realną kasą. Możesz pokombinować i kupić ją za normalnego golda.

Co do zresetowanych skilli. Wraz z patchem podbijającym lvl do 40 poziomu wszystkie postacie uworzone przed nim otrzymały darmowy reset skilli :]

Opublikowano

Na 16 lewel za misję dostaje się 2 książki dzięki którymi można zresetować skille, potem musisz mieć 40 lvl i wydać 45 zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...