Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] carryowanie na low elo

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli umiesz grac to nawet supportem wyccarujesz, ja polecam od siebie lee w jungli lub takiego ryze, akali na mida.

Tapnięte z Nexusa4

PMK3yt4.png

Opublikowano

Teraz osobiście wybijam bratu konto z brązu 5 do srebra 1 to najlepszy sposób grać premade + postacie które praktycznie same wygrywają gre gankami na bota/topa np. Katarina, Kennen, Ryze, Kha'zix(kończę zazwyczaj ze statami 20+/3-/+/x

no i po chuj potem bedzie taki idiota na rankedzie gral oni beda mieli kolesia silver 1 a ty ukryty bronz 5 . Jaki ma sens carrowanie mu konta skoro nadal bedzie ssal pento ?

Jezeli jestes dobrym adc to nawalaj vayne na tym elo nikt nie umie jej zatrzymac . Na midzie fizz , diana

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

le blanc/ap tristana.

z bronze 4 wybilem 2 postaciami koledzie do silver 2 :)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

le blanc/ap tristana.

z bronze 4 wybilem 2 postaciami koledzie do silver 2 :)

ap tristana ssie, może na lanie ma dobry dmg ale w tf'ach potrzebuje killa lub asysty żeby odnowić skok - jednym skokiem zrobi gówno a nie dmg.

na midzie akali, katarina i ryze. chyba łatwiejszych postaci do ogarnięcia nie ma, a wyccarować nimi jest łatwo.

Opublikowano

MID: Ryze, Veigar, Orianna, Twisted Fate

TOP: Singed, Shen, Kennen

Jungle: Rammus, Nunu, Mundo, Sion

Support: Leona, Shen, Tresh, Blitz

AD: Cait, Trist, Kennen

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Poleciłbym takiego Nasusa albo Hecarima w junglę - naprawde świetne picki, łatwo się nimi wycarrować. Jak ktoś woli mida do warte uwagi są Ryze, Kha i Jayce - też bardzo poteżne championy do łatwego wycarrowania się.

Opublikowano

a ja będę inny i powiem irelia !!!

najlatwiejesza farma z gry

bardzo duży heal

dmg

pro ult

witamy w goldzie

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

A czym na silver 2 kierowac gry ? W brązie 'kijerowałem' - (wiem pisze sie kierowałem) hecarimem :) no i w silverze 2 jakies 'guwaniaki' w teamie co kazda runda afk lub troll bo mu sie zabralo linie ! Gorzej niz w brazie jak sprawdzam na lolkingu w czasie ladowania to daje mi silver 4/3/5 :/ .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

A czym na silver 2 kierowac gry ? W brązie 'kijerowałem' - (wiem pisze sie kierowałem) hecarimem :) no i w silverze 2 jakies 'guwaniaki' w teamie co kazda runda afk lub troll bo mu sie zabralo linie ! Gorzej niz w brazie jak sprawdzam na lolkingu w czasie ladowania to daje mi silver 4/3/5 :/ .

zależy od dwojego picku

ja np. w silver 2 grałem tylko adc a mianowicie dravenem, mf i vayne

wtedy 3/4mecze wygrane

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...