Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] carryowanie na low elo

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam iść Ryze na mida. Po prostu elo booster. Nawet bez jebanego BOLa sobie poradzisz. No możesz jeszcze próbować Garen na solotopa, też ładnie sobie radzi.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

myslalem bardziej nad jakas postacia za 6300 bo moze to dziwne ale jestem jedyna osoba ktorej nie idzie jakos gra garenem : P

Opublikowano

elise jest swietna polecam sam dzisiaj z statami 3/0 zrobilem pente i wybilem sie z brazu teraz tylko srebro i mamy goldzik ;) poza tym tez swietni sa:

- Blue ez

- Jarvan na jungli

- Jayce

- Kha zix

- Akali

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Oriana dobrze sobie radzi na midzie oraz ryze

a tak to dobre postacie; jayce, kha

tyle razy były takie tematy, że szok!

Hejo

Opublikowano

zaslugujesz na te low elo i nie wyjdziesz z tego poprzez jakas postac

@top

annie, veigar bo op

@down

a co nie?

obydwoje mają op stuny, burst dzięki czemu mogą roamować inne linie, mam nadzieje, ze nigdy nie wyjdziesz na większe 'elo'

<>

Opublikowano

zaslugujesz na te low elo i nie wyjdziesz z tego poprzez jakas postac

@top

annie, veigar bo op

co to kurwa za wypowiedz mam nadzieje ze warna dostaniesz

Opublikowano

Teraz osobiście wybijam bratu konto z brązu 5 do srebra 1 to najlepszy sposób grać premade + postacie które praktycznie same wygrywają gre gankami na bota/topa np. Katarina, Kennen, Ryze, Kha'zix(kończę zazwyczaj ze statami 20+/3-/+/x

Opublikowano

Katarina to jest maszyna do carrowania gier.

TF zawsze wygrasz (jeżeli bedziesz wiedzial w kotrym momecie masz wskoczyc)

Cudowne roamowanie które jest kluczem do wygrania.

I na lini sprawuje sie nie najgorzej, łatwa farma.

Opublikowano

łee sim xD gram nim ostatnio topa lub jungkę i te 3 trupy na 300 z wardem jako mini odskok cud miód już kilka razy robię tak xD polecam . A inne to na mid annie lub malzahar a no top jeszcze trundle (op!!! Mid game i late ) lub jeszcze ten jeż xD rammus !

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Garen na tym elo sobie nie zle radzi, ja na poziomie silver 4-silver 3 wygrywałem nim gry, mialem nim 10 win 0 lose ale do czasu kiedy juz wyszedlem wyzej nei bylo tak latwo :P Ale serio latwy tym wygrywac :) na tym elo bynajmniej

Opublikowano

Moim zdanie zed. Nawet przed 6 lvl zed jako asasyn dobrze sobie radzie na mid'ie. Na 6 zaczynasz robic swoje combo a potem juz jakos leci. Imo jest jednym z najlepszych championow do carry'rowania.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Elise. I teraz serio:

2 picki. Quinn na mida z roamingiem na 6 lv oraz master yi pod ad w jungli z tp i smite.

Gwarantowany win (zazwyczaj). ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie pójdzie na low elo - po prostu 1 wielki rage.

Z tego co mi wiadomo to jest opcja nazwana ignore.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Zawsze będę polecał ludziom Ryze'a. Możliwość łatwej dominacji linii i gry stawia tą postać w dobrym świetle. Po szóstym poziomie najlepiej pomagać sojusznikom na ich liniach. Chodzi o to, że nie wygrasz sam gry.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Teraz osobiście wybijam bratu konto z brązu 5 do srebra 1 to najlepszy sposób grać premade + postacie które praktycznie same wygrywają gre gankami na bota/topa np. Katarina, Kennen, Ryze, Kha'zix(kończę zazwyczaj ze statami 20+/3-/+/x

Dziękujemy za niszczenie innym graczom gier, trafi się taki brąz V ( bo na pewno nie jest w tym hellu bo ma "nub timy" ) i niszczy komuś grę np. o awans o golda...

Co do tematu to na tym elo najlepiej grać na midzie tymi postaciami : Katarina, Ryze, Kennen (wkrótce ma dostać nerfa), Akali, Diana, Annie, Fiddlesticks, Kayle, Lux, Orianna, AP Yi, Ziggs.

Opublikowano

Ja caruje Jaxem Vayne Talonem Hecarimem Polecam pickować amumu shena blitza malphite jak nie są banned

A jak grasz premade to Polecam Jax i Pantheon na Jedną linie lub jax jungle 2x slow na obu champach nie koniecznie jest potrzebny smite do jungli,

wtedy panth stun + slow potem jax stun + slow nie ma bata żeby uciekł lub nie padł. Jaxem i pantheonem ostatnio na premade sami we 2 wygraliśmy grę reszta teamu może z 5 kili ogólnie razem wzięte a my tak cisneliśmy że SZOK! duo nie do przegrania

I Obczaiłem myk żeby nie mieć low graczy w teamie :P spójrzcie jak się pnę w górę kiedy jakiś czas temu nie mogłem wygrać rankedów i spadłem a teraz się wybijam,

niczym kuna do przodu.

Ostatnio rzadko co mi się loose zdarzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...