Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Drogaa do Golda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim będę tutaj wrzucał SS jak wydostaję się z Srebra do Golda . Gram na serwerze EUNE w tej chwili jestem graczem Silvera 3 którego wbiłem dzisiaj. Moja nazwa Queady. Zaczynałem grę w Brązie 4 z którego się wydostałem i jestem w tej chwili w Srebrze 3 Jestem graczem LoLa od Pół roku.

Tutaj SS z gier w których wyszedłem z Srebra 4 do 3 :

2l8zvjm.png

W ostatniej grze ostro dostawaliśmy w dupę bo bot nafeedował przeciwną MF Ale jakoś się udało to wygrać chociaż ich team był FULL AD więc poszedłem ostro w armora ale głupi alistar kupił buty z mr ale szczeście i to wygraliśmy żadnego turreta nie mieliśmy oprócz w zamku od nexusa jednego defowaliśmy czekaliśmy aż się inhibitory zrespią i udało się wygrać i awansować.

Tutaj SS z mojej ligi:

2yyegbr.png

Niedługo nowe SS z gier rankedowych a tutaj podrzucam wam mój profil na lolkingu:

http://www.lolking.net/summoner/eune/26445977

Opublikowano

Dzięki konto założyłem około półtora roku temu i wbiłem 2 lvl i przestałem grać ponieważ nie spodobał mi się lol ale jakoś teraz się wziąłem i od drugiego lvl zaczołem grać i cisne od półroku.

Opublikowano

\4fuk.png

Nicee 2 x kolczuga xdd + omen chciał składać :D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

\4fuk.png

Nicee 2 x kolczuga xdd + omen chciał składać :D

Wiesz musiałem iść w armor wkońcu ich team był full ad a MF miała 12/4 coś koło tego. :) Dzisiaj postaram się coś nowego wrzucić.

Opublikowano

no tak ale chodzi o to, że złożenie 2 kolczug to bezsens ponieważ ich największa zaleta czyli UNIQUE się nie stakuje i działa tylko na 1 itemku, juz lepiej jak bys zlozyl frozenhearta albo tego omena skonczyl...

Opublikowano

tak jak up, ew pujść lepiej w 2 warmongi (jak chciałeś dużooooooo obrooooonnnnyyyyyy allllleeee niiiieeeee poooolllllecam teeeeegoooooo rozwwwwiiiiązania) i kupić atme + słoneczną i wtedy ew. omen i frozen (coś koło 400-500 pancerza i 3500 hp [3500 to najlepiej, więcej się nie opłaca po prostu więcej] więc ok)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

wiesz co gdybym ja zrobił temat z moją drogą z silver 4 do golda to mój temat miałby pewnie z 1293921391939129 stron, bo ja potrafię mieć kwalifikację do silver 3 po ok. 11 razy i dalej nie przejść albo przejść i spaść bo 0 pkt za dużo razy przegrałem, lecz tobie życzę powodzenia, obyś trafił do tego golda w końcu. ;x

Opublikowano

wiesz co gdybym ja zrobił temat z moją drogą z silver 4 do golda to mój temat miałby pewnie z 1293921391939129 stron, bo ja potrafię mieć kwalifikację do silver 3 po ok. 11 razy i dalej nie przejść albo przejść i spaść bo 0 pkt za dużo razy przegrałem, lecz tobie życzę powodzenia, obyś trafił do tego golda w końcu. ;x

Dzięki wieczorem lub w nocy coś wrzucę ponieważ dzisiaj jeszcze nie grałem rankedów tylko normale bo ćwiczę Ryża (Ryż to Warjat xD) i później nim pogram na topie lub midzie rankedy.

Wrzucam wam tutaj SS z mojego dzisiejszego rankedo granego Ryzem powiem wam tyle Ryze to Warjat jakich mało w LoLu staty ładne grałem na Anivie na midzie i sobie dobrze poradziłem i nawet Triple kill mi wpadł a queadra i penta uciekła tutaj SS: b666id.png

Opublikowano

Pytasz o oczywiste?Kolega się mnie nawet pytał o jakieś porady związane z bolem.

Życzę szybkiego golda :D

Pytałem się o porady a mi to gówno nie działa więc bez Bola gram próbowałem na normalach grać z bolem ale mi wyskakuje błąd więc gram bez Bola

A zresztą nie mam zamiaru grać tylko Ryzem a i tak gram bez Bola bo to mi nie działa Trudno się mówi

Opublikowano

Ja mam swoje zdanie (na 100 % używasz BoL'a)

Serce mnie boli, jak widzę 2 x kolczugę w silverze, a chcesz być w goldzie... Powodzenia Ci życzę

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Pewno że go używam nawet go wymyśliłem

Tutaj moja gra dzisiajsza Nautiliusem oczywiściwe wygrana już w Srebrze 3 61LP

Tutaj SS: o00wu8.png

Kolejna gra Ryzem niestety przegrana wygraliśmy tf i spuszowaliśmy inhibitor nasz też był pushnięty i debile z teamu poszli na barona chociaż pisałem żeby nei szli nie zrpobili go tamci go zabrali i szkończyli gre SS: 5o8ahu.png

I ostatni ranked dzisiaj wygrany Nautiliusem SS: 2my7vgn.png

Gram teraz Rankeda i patrzcie kogo dobrało w przeciwnym Jeden Gold 4 i jedna Platyna 5 NICE RIOT Tutaj SS : http://scr.hu/0c4h/vxcy3

Opublikowano

Platyna 5 i gold ? ja jestem w silver 1 i mi dodaje playtna 1 i platyna 2 ale dobrze że na mojej linii bo ich niszcze a reszta mojego teamu jakoś sobie radzi

Opublikowano

Właśnie przegrałem tym ryżem wygrałem soolo top na kenena czyli na ta platyne ale reszta teamu nafeeddowały swaina i ez i GG

Właśnie wygrałem mecz Ahri i mam szanse na awans do silvera 2 tutaj SS: 2upyfxv.png

Właśnie grałem promocję i dwam mecze przegrałem SS: fkp7vr.png

No nie wiem czy wbije dzisiaj s2 trolle i afkery zaczeły mnie wiataać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...