Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Questfiles]Questy Spolszczone By Ormax I Inni Z Forum:)

ormax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj se spokój z puttami i weź normalnie wpisz to co w instrukcji w Virtual PC

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

siema wiez ze to nie ten temat (moze i ten) bo potrzebuje pliku ocale_big5.lua i guild_manage.quest najlepij spolszcony tak zeby server dzialal bo mam jakos zle spolszcony ni nie dziala z gory thx

Opublikowano

tu masz trochę spolszczony locale_big5.lua

http://ormax.wrzuta.pl/plik/3K99K9oJMm6/locale_big5

nie będę go wstawiał do 1 postu, bo nie jestem pewny jego dobrego działania

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Szczerze, niewiem o co ci chodzi w tym:

Trening Mistrza Sura

a z tym niepokaźnym zmieniłem *spozywczego

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

UPx2 przecież napisałem że zmieniłem na *spozywczy

,

mikołAJa i choinke spolszczył ktoś inny

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

Nie pomogłeś złodzieju, mogłeś podać link do TUTa http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=96776 Autorem przetłumaczonego TuTa zmiany expa jest Siera.

Stary myslisz ze jest tylko jedna osoba na swiecie co o tym wie, co za czlowiek ja do tego nie potrzebowalem poradnikow i przywlaszczania sobie czegos z tamtego elitepvpers. Zmiana tego byla taka prosta ze az smieszna sam wpadlem na to przez przypadek bawiac sie w FileZilla zmieniajac te nazwy a o kodzie IDA dowiedzialem sie z tego linka co dales tyle co mam do dodania a za tego zlodzieja masz ( - ) .

Opublikowano

Stary myslisz ze jest tylko jedna osoba na swiecie co o tym wie, co za czlowiek ja do tego nie potrzebowalem poradnikow i przywlaszczania sobie czegos z tamtego elitepvpers. Zmiana tego byla taka prosta ze az smieszna sam wpadlem na to przez przypadek bawiac sie w FileZilla zmieniajac te nazwy a o kodzie IDA dowiedzialem sie z tego linka co dales tyle co mam do dodania a za tego zlodzieja masz ( - ) .

Nie wpadłeś na to bawiąc się bo przed napisanie posta byłeś na tamtym temacie przeczytałeś, sprawdziłeś czy działa i postanowiłeś napisać tu w tym temacie więc nie mów mi, że sam na to wpadłeś. Spójrz na datę i godzinę.

www.pajacyk.pl

Pomóż potrzebującym, wejdź na stronę raz dziennie i kliknij w brzuszek pajacyka. Każdy sponsor na tej stronie płaci 5 groszy za kliknięcie na fundację pajacyk.

Opublikowano

Przeslij jeszcze raz Questy , bo czasem FilleZilla do końca nie przesyła i w grze wpisz /reload q

DraVe_14401_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...