Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to działa czu też jest to fake ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż szukając hacka (nie bota) do gry przeglądarkowej (shakes & fidget) natknąłem się na stronkę www.Cheat4game.com na którą wrzucane są hacki do różnych gier przeglądarkowych.

Twórca pokazuje działanie hacków na filmikach (nie jest to obrazek z painta ze zmienionymi statystykami,perkami itp) . Wszystko wygląda realistycznie , pytanie brzmi czy to działa?

Większość komentarzy jest pozytywnych ale chciałbym się poradzić tutaj ludzi którzy się na tym znają.

Pozdrawiam

~Agregat

Opublikowano

NIE DZIAŁA, zapamiętaj to sobie i czytaj podpięte tematy działów!

by np. dodać grzybki, kamienie czy inne chu*ostwa, należy wejść do bazy danych danej gry, ale to wątpię by komuś się udało, gdyż są bardzo dobrze zabezpieczone

najwyżej to oni Ci mogą virusa dać w tym pliku a nie cheat'a...

Pozdrawiam

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Tyle że gościu mówi że hack działa na zasadzie podłączenia się pod bazę danych . :)

I co z tymi którzy mówią że działa.

Oto link do filmu w którym typ pokazuje :

http://www.youtube.com/watch?v=O0skuo-O85E

To jest nie możliwę, że to za darmo dają, i nie możliwe jest jeszcze to iż włamali się do bazy :)

Co do filmiku 21k wyś i 0 kom... dlaczego? iż pewnie autor musi zaakceptować komentarz, a zaakceptuje tylko te pozytywne...

na prawdę, nie daj się na to nabrać

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

To jest nie możliwę, że to za darmo dają, i nie możliwe jest jeszcze to iż włamali się do bazy :)

Co do filmiku 21k wyś i 0 kom... dlaczego? iż pewnie autor musi zaakceptować komentarz, a zaakceptuje tylko te pozytywne...

na prawdę, nie daj się na to nabrać

nie dają za darmo właśnie

Opublikowano

nie dają za darmo właśnie

I tak to jest nie możliwę, wyłudzanie i tyle, nawet jak ich pozwiesz do sądu o wyłudzanie, to i tak nie wygrasz sprawy, gdyż pozwie cię firma od gry za próbę zmiany wizualnej na własną rękę

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Zapamiętaj , nic już prawie nie ma za darmo na tym świecie , nawet wpierdol za darmo nie dostaniesz ;)

1373890344-U855461.png

By Katahin (Acolytes.pl)

Opublikowano

Nie jest to możliwe. No chyba, ze tak jak kolega u góry mówił, dopłacisz na prawe komputera + jeśli uda Ci się to zrobić, możesz ponieść konsekwencje danego czynu.

Opublikowano

Pare lat temu grałem w grę seafight ( może kojarzycie, nie to sb wygooglujcie) na forum mpc przeczytałem że niemożliwym jest stworzenie do tego hacka. Ja wtedy znalazłem działającego na perły i złoto . Mój kolega ostatnio znalazł działającego hacka do margonem. Więc jednak istnieją hacki działające wbrew temu co mi tu powiedzieliście.

Znalazłem jakiś hack dzisiaj na necie do WoWa (ja w to nie gram ,przypadkowo znalazłem) Filmik na yt pokazujacy jego działanie i większość pozytywnych komentarzy.

Ponadto działający generator Premium do Minecrafta, mój kolega premium wygenerował i jest to konto premium , nicku jako dowód wam nie podam żebyście go nie zgłosili :D

A tu link odnośnie generatorka od Minecrafta :

http://www.youtube.com/watch?v=CaxV8dOJ9cg

Opublikowano

Powiem tak, nigdy nie pobieraj i nie płać za cheaty itd z jakiś nieznanych stron. Lepiej poszukać na jakiś zaufanych stronach/forach podobnego lub tego samego cheata. Jeżeli nie ma go na innych forach/stronach to znaczy że jest to zwykły fake.

Opublikowano

nie działają żadne cheaty do gier przeglądarkowych. możliwe, że twórca w filmiku użył cheat engie.

69sf.png

Opublikowano

Moge wam podesłać tego hacka ( Znalazłem na necie jednak nie działa bez dalszej aktualizacji) wtedy Ci co się a tym znają mogliby przepatrzeć wszystkie bebechy tego :D

http://chomikuj.pl/zenon777

Pisane w VB.NET w visual studio 10 (2010) słabo zabezpieczone. Pewien fragment kodu wyglądający mniej-więcej tak:

private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            Process.Start("http://filecom.net/RD8Ums");
        }

(tak to C#, wszystkie .net'y są kompilowane do tego samego więc nie robi to dużej różnicy :P).

Jak widzisz po kliknięciu przycisku 1 przenosi Cię do pobierania pliku, progress bar to fake (zawsze ma identyczne tępo).

Time Stamp w COFF to 24.08.2012, czyli to jest teoretyczna data kompilacji tego pliku. Serwis filecom z tego co wiem pozwala na umieszczenie nowych plików pod tym samym adresem (w formie "aktualizacji"). Nie ma sensu poprawiać tego programu, mógł działać rok temu jednak chyba po tym czasie wszystko zostało naprawione i jest nowa wersja :P

Nie można z góry stwierdzić że nie ma cheatów do gier online bo wszystko jest na serwerach.

Opublikowano

Czyli to kiedyś działało ? Jeśli tak da się coś zrobić by pominąć tą aktualizację doładować kredyty?

Jest taka możliwość, bardzo dużo kodu jak na zwykły fake. Jeżeli wyszła aktualizacja to zapewne z powodu że sposób w jaki działała aplikacja został naprawiony.

Widziałem swojego czasu dużo hacków na facebookowe gierki (np do Dragon City kiedyś działał program w php dodający gemy oraz wszystkie rzeczy które można tam było zbierać). Z drugiej strony działające programy są często darmowe, a nie jakieś ankietki :P

Opublikowano

Zapominasz o 1 zasadzie : Polak potrafi :)

Więc jestem ciekawe jak to możliwe że nasz kraj nie jest najbardziej rozwinięty gospodarczo na świecie skoro "Polak potrafi"...

@Topic To nie może działać, za darmo nie ma takich rzeczy...

Btw. Polecam Ci to ściągać jeśli chcesz mieć jakiegoś keyloggera, trojana czy inne gówno na kompie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...