Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi monitora PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC !

Snazzlie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Mam problem z monitorem ponieważ gdy przesuwam np. Okienko od monitora czy coś to występują lagi od monitora...

Nwm dlaczego ponieważ teraz jestem na kompie Babci (nie śmiejcie sie xD) bo robiłem porządki. Przed usuwaniem niepotrzebnych rzeczy było oki. Czyli nie lagowało a teraz nawet pojechałem do mnie do domu po monitor i nadal to samo.. Laguje jak ruszam okienkami, przewijam strony itp. Pomógł by ktoś ? I powiedział co ściągnąć, co usunąłem czy coś.

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC !

@EDIT: Monitor to Flatron L1919S

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Połączyłeś dokładnie wszystkie kable? Masz zaintalowane sterowniki? Masz możliwość sprawdzenia monitora na innym komputerze?

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Te lagi są spowodowane brakiem sterowników od karty graficznej, znajdź model, wpisz go na stronie producenta i pobierz najnowsze sterowniki.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...