Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema. Grałem na Avalonie z znajomymi, wbiłem 26 level łucznikiem i mi się znudziło - było to rok temu, w wakacje.

Teraz nie mam w co grać, a myślę, że NosTale dobra gra i można pograć.

No więc jest jakaś różnica między serwerami? Tańsze ceny i tak dalej? Bo nie wiem czy grać na tym 26 lvl'em na Avalonie czy zrobić nową postać, na nowym serwerze.

DAJE LAJKI <3

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Na Avalonie graj, jest tam najlepiej,

Najwięcej ludzi, dużo doświadczonych.

Dużo ludzi = więcej itemów na NosBazarze = mniejsze ceny(rywalizacja pomiędzy sprzedawcami).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Graj na Avalonie jak na razie naj ludzi i wiesz jak będziesz coś chciał selnąć zawsze znajdzie się jakiś kupiec a co do gry nostale coraz bardziej schodzi ona na psy :) jeszcze warto grać ponieważ nie długo event letni :PPP

Pasjonat
Opublikowano

Okay, dzięki za odpowiedzi.

Zostanę na tym Avalonie, mam nadzieję, że sobie pogram dosyć długo :D

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Avalon - dużo ludzi, dużo OP ścierw że tak to nazwę = dużo itemów itd:) - Nie gram kiedyś grałem, atmosfera 60-70% zależy na kogo trafisz.

Enigma - Gram obecnie tutaj dużo ludu, dużo ludzi op ale nie aż tak jak na Avalonie , itemy w miarę tanie atmosfera 70% zależy na kogo trafisz.

Finesia - grałem trochę mało wiem o tym serwerze, mało graczy, atmosfera 90% ;) chyba najwięcej ogarów tam gra.. bo dużo osób po prostu zmieniło serwer jak nowy powstał, ceny dziwne zależy, serwer nie jest stary więc się co jakiś czas zmienia.

Avalonu jakoś nie polecam ludzi za dużo... ale można wspominam grę na nim raczej na duży + no i duży - ale to już sprawy osobiste ;).

Enigme - Polecam w 80% też dużo graczy, gracze większość mili dobrze mi się gra.

Finesia - Jeżeli chcesz być 1 z lepszych i mieć łatwo to osiągnąć to Polecam.

Klaus:P wiem ale oni mu to tak wytłumaczyli jak wcale ;) no ale niech będzie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Poprostu:

Avalon= Dużo weteranów, mało dzieci neo

Enigma= Kilku weteranów, trochę dzieci neo i wiele noobów

Finesia= Same neo i nooby

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

moim zdaniem zacznij od nowa na enigmie, jest tam bardzo fajna atmosfera, ludzi też nie jest tak mało a jak wiadomo im więcej ludzi tym mniej spotów do expa.

@topic 26 lvl nie jest problem wbić, zacznij na enigmie to może Ci coś tam podrzuce na start jeśli chcesz ;> albo jeśli coś znajdę ;p

tak jak pisałem na enigmie jest miła atmosfera oraz nie trudno o towarzyszy do wspólnej gry ;)

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Ja bym ci polecil zacazc grac na nostale Uk . Mila fajnja atmosfera tanie ceny 1 piorko chodzi po 20k a za 4 kk masz krzaaka niebieskigo np . Da sie wszystko latwo bez is osiagnac . Ludzie ci pomoga nie tak jak nd kidy ktore odrazu cie wyzwia jak zapytasz o cos

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...