Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

składak pc co myślicie?

sebek1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obudowa L-BOX LYNX 701LC BEZ ZASILACZ

PŁYTA GŁÓWNA ASUS M5A78L/USB3 AMD 760G SOCKET AM3+

PROCESOR AMD X4 FX-4300 3.8GHZ

RAM. KingSton HYPERX DDR3 2X2GB 1600MHZ

DYSK TWARDY HDD WD CAVIAR GREEN 1TB 3.5

KARTA GRAFICZNA GIGABYTE GEFORCE gtx 650 2048MB DDR5/128BIT

ZASILACZ 600V

Sorry ze tak ale jestem na komie.

Opublikowano

Komp słaby, zasilacz no name, obudowa piekarnik, dysk do biura, słaby procesor i ram, podaj budżet a złożymy Ci cos sensownego.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Powiedz swojemu bratu, aby zajął się programowaniem i takimi prawami systemowymi i odpuścił sobie składanie komputerów.

Proszę

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=15240&s=73969&s=73184&s=69449&s=66509&s=77267&s=63363&s=77392&s=73501 

, co to złotówki i na pewno wydajniejszy niz Twój.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Lepszy zestaw tego x007x, ja robiłem do 2000zł, 33zł to niedużo i warto dołożyć, lepszy procek i grafika kosztem mniejszej pamięci ram która można dokupic w przyszłości, tylko zasilacz bym zmienił na deusa 500w.

25hmxok.png

Opublikowano

Nie ma co się podniecać tym deusem. Zasiłki porównywalna półka, TT daje rok więcej gwary

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...