Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobry zestaw do mc ?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego wgl nie podłączysz płyta ma inny socket niż procesor.

Podaj budżet na całość.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

za mocny zasilacz,kompletnie nieopłacalny dysk twardy, niepotrzebne chłodzenie do takiego proca i słaba karta graficzna.

W tej cenie idzie coś stworzyć na i3+7790/7770 lub na phenomie jak to mc

edit@

ano.. jeszcze płyta.. :D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Za chwilę dostaniesz ode mnie zestaw za 1900zł +/-50zł

Proszę: http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=50391&s=73141&s=73156&s=61601&s=27972&s=63363&s=73693&s=73501

W przyszłości dokupisz druga taką samą kość ramu, bo do nagrywania mc Ram się przyda, Karta graficzna może nie z najwyższej półki, ale pozwoli Ci grać nawet na średnich detalach w BF3.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Za chwilę dostaniesz ode mnie zestaw za 1900zł +/-50zł

Proszę: http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=50391&s=73141&s=73156&s=61601&s=27972&s=63363&s=73693&s=73501

W przyszłości dokupisz druga taką samą kość ramu, bo do nagrywania mc Ram się przyda, Karta graficzna może nie z najwyższej półki, ale pozwoli Ci grać nawet na średnich detalach w BF3.

karta do dupy, ma pamięć ddr3. Po przeniesieniu tego na morele i zmianie zasilacza na np : corsair vs 450 wejdzie 7770

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

karta do dupy, ma pamięć ddr3. Po przeniesieniu tego na morele i zmianie zasilacza na np : corsair vs 450 wejdzie 7770

On gra tylko w minecrafta, a karta nie jest najgorsza, miałem ją do testów.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To zrezygnuj z Deusa 500w i wstaw 7770 od szafira, ponizej 400 jest .. A duzo wydajniejsza

Za Deusa Corsair ;>

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

O, nawet lepszego wdka Ci się udało wepchać, ten techplanet dzień po tym jak kupiłem tam kompa strasznie podniósł ceny, teraz mój komputer kosztowałby 150zł więcej.

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...