Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FiberHost - Włączanie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,to ja Ankros i dostałem serwer 20slotowy i mam wszystko wgrane mapę i takie tam i pisze Status: OFFLINE i w kwadraciku przycisk zatrzymaj.

Z Administracją Fiberhost nie da się do gadać...

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

to samo miałem na fiberhoscie :) radze 1 sprawe spier*alaj z tamtą bo fiberhost to [*] ja tak samo miałem że wyłaczali mi serv.. a wiesz dlaczego bo nie mają już maszyn i chcą innym sprzedać to starym użytkownikom ich usług wyłaczają maszyny na ok 2-3 dni jeśli ci dzis wyłaczyli to za 2-3 dni ci włączą dlatego warto z tamtąd iść jak najprędzej jak ja tam miałem serv. dostawali z 300 zł miech tera maja odemnie anty reklamy za te wyłaczanie serwerów..

Opublikowano

mapa i pluginy są z mojego serwera, więc nie chodza u Ciebie, 13 letni bachorze.

Opublikowano

Nie polecam fiberhosta sam mam serwer i tera się mecze żeby go włączyć i taka prawda 13 letni bachorze nie bierz się za serwer :) pzdr : Szchachcic

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam,

Ja z mojej strony mogę polecić hosting. Sam już korzystam z ich usług od około 2 lat i jestem bardzo zadowolony z tego, że wybrałem właśnie ich hosting. Osobiście nie mam żadnych problemów z serwerem. Osoby które wypowiedziały się wyżej zastanawiam się na ile wypisały prawdę na ile kłamstwo, ale można samemu to wnioskować. Fiberhost pomaga i tak jak dla mnie, aż za dużo bo większość rzeczy które zwala dana osoba na hosting okazuje się problemem po stronie klienta, ale lepiej zwalać bo samemu się wie tyle co nic. Jeżeli masz problemy na book, to możesz także napisać na e-mail, tylko podaj id serwera.

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko,to ja Ankros i dostałem serwer 20slotowy i mam wszystko wgrane mapę i takie tam i pisze   Status: OFFLINE i w kwadraciku przycisk zatrzymaj.

Z Administracją Fiberhost nie da się do gadać...

Proszę podać login w systemie, z chęcią zapoznamy się ze sprawą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...