Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór Klasy ParimONLINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedługo startuje serwer ParimONLINE i nie mogę zdecydować się jaką klasą grać. Heler czy

Body. Chcę aby postacią zarówno grało się dobrze jak i była dobra w PvP. Bardziej przekonuje mnie Body ponieważ Duże Hity - Łatwiej się expi i mocniej bije.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

@Up Wg większości jest "Pro elo ultra fajną klasą" Bleeeeee. Wolę surę WP. Uniwersalny - PvP PvM. Wyżywa wszędzie. Z buffem nigdzie nie padnie. Albo Sura WP, albo Mental. Ja bym wybrał sure. Osobiście, może tam zagram, ale ninją. Jestem przywiązany do ninjy. Dylematem jest dla mnie, czy to będzie dagger jak zwykle, czy archer :P

Opublikowano

Parim padnie szybciej niż powstanie. nie nakręcaj się. i tak nie pograsz;3

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Avera WP`kiem gram często ale teraz chcę postać typowo do PvP. WP`ka też będę miał do expienia postaci do PvP / Dropu

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Z tych dwóch postaci jak i fajna i dobra w pvp to body. Łatwy exp i pvp przyjemne z hitami, healer jest dobry w pvp, lecz strasznie ciężko się nim expi.

Opublikowano

UP lolz Strasznie ciężko się expi healerem ??? NOP!! Nie wiem czy ten serwer będzie hardy czy jakiś beznadziejny medium/easy ale jednak jeśli to bedzie to hard to polecam przeczytać http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board228-klasy-postaci/board231-szamanka-szaman/board1120-archiwum/193778-healer/ No i oczywiście dużo zależy od serwera bo niestety teraz wiele serwerów spycha Healera na bok a jest to naprawdę potężna postać miałem gdzieś filmik jak mój znajomy 98 lv na Kirianie ciśnie ale jak znajdę to podrzucę (sam miałem tam 92 )

Tak Wiec Ja jestem za Healerem !!!

Opublikowano

To zagraj mentalem w rakim razie. W expie wyżyje na większości expowisk dzięki silnemu. Specjalnie mocnego EQ do expa wtedy nie trzeba. W PvP też dobry jest (5 skili do PvP).

Opublikowano

Zrób sobie healera, jest świetny w pvp i jeszcze 'healer style'. A do niego zrób sobie buff'a no i poexpiesz też dobre. ;>

lk480_av1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...