Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki sport polecacie?

Akiro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Chciałbym uprawiać jakiś sport (tak chodzę na treningi w piłkę nożna oraz w siatkę, ale chce spróbować czegoś nowego...)tylko zależy mi na tym, żeby ten sport był mało znany i nie potrzebował, żadnego partnera do tego sportu. Coś jak jazda na Bmx. Na sprzęt mogę przeznaczyć tak do 300-400zł. Zależy mi, żeby to był sport w którym sam sobie dam radę no i żeby to był fajny sport.

A nie piszcie deskorolka, rolki itd... coś mniej znanego :)

Lajki

Mów mi KeiseN :)

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spróbuj tańca nowoczesnego, fajnie daje w kość, na turnieje możesz jeździć przy minimalnym wkładzie własnym (szeroka bluza, szerokie spodnie i jazda). Sam sie w to siedem lat bawiłem :)

Opublikowano

C-Walk fajna sprawa dla ogarniętych. Poszukaj gdzie najbliżej są zloty, wybierz się i się przekonasz że to fajna zabawa.

A na poważnie to Kick-Boxing albo BJJ. To są sporty, bawienie się w MMA nie ma sensu, lepiej wypierdolić konkretnie w jedną sztuke walki a potem się doszkalać innymi.

Robienie wszystkiego na raz czym jest MMA to głupota.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

MMA sam trenuje i polecam. Tylko musisz znaleźć dobry klub, a sam styl walki jest bardzo dobry. Nauczą Cię walki w parterze,stójcie i zwarciu :) Dużo roboty ale naprawdę warto.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

MMA sam trenuje i polecam. Tylko musisz znaleźć dobry klub, a sam styl walki jest bardzo dobry. Nauczą Cię walki w parterze,stójcie i zwarciu :) Dużo roboty ale naprawdę warto.

Jak możesz powiedzieć o stylu walki MMA skoro to nie jest sztuka walki :)?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Polecam grę w "Zośkę" - sport mało znany, podobny trochę do Freestyle footballu, nie potrzeba żadnego partnera, ze sprzętu musisz mieć jedynie "Zośkę" (kosztuje ona koło kilkunastu złotych).

Opublikowano

Tak jak inni piszą jakaś karata/mma czy jakieś tam sztuki walki, zawsze może to się przydać, bo mało to debilów biega po tym świecie.Trochę schodzę z tematu ,bo mało popularne miały być ,ale radze ci też przypakować.Warto a szczególnie nawet jak byś wybrał jakieś sztuki walki to to by ci się przydało.

Pasjonat
Opublikowano

Karate lub kick boxing, sam trenowałem pięć lat i polecam.

Tak poza tym to jeszcze c-walk, b-walk ale łatwo nie ma.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...