Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Chcecie hacka do BF P4F?

Vesim

Hack do BF P4F  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz?

• Tak
      49
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli w ankiecie 70% głosów będzie na "Tak" , udostępnię mojego hacka.

Stara wersja(sorry za jakość):

pKEXp6N.jpg

Hack zawiera:

Aimbot(nie ma na screenie)

No Spread(brak rozrzutu kuli, tylko przy aimbocie)

ESP(Line,Box,Name,Distance..)

Proximity Warnings

Radar

"Wyłączanie" drzew, efektów cząsteczkowych, obiektów, żołnierzy, HUD'a, nieba.

Nowe screeny dodam jak ogarnę neta.

Tak więc do głosowania:)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Witam, jeśli w ankiecie 70% głosów będzie na "Tak" , udostępnię mojego hacka.

Stara wersja(sorry za jakość):

pKEXp6N.jpg

Hack zawiera:

Aimbot(nie ma na screenie)

No Spread(brak rozrzutu kuli, tylko przy aimbocie)

ESP(Line,Box,Name,Distance..)

Proximity Warnings

Radar

"Wyłączanie" drzew, efektów cząsteczkowych, obiektów, żołnierzy, HUD'a, nieba.

Nowe screeny dodam jak ogarnę neta.

Tak więc do głosowania:)

Vesim. Rly to ty ? Ty jesteś twórcą ? Tym prawdziwym ? If u know what I mean ?

Ten cheat przecież był outdated, jednak jak jesteś jego twórcą to wiesz :3 uc ?

OndteAw.png
Opublikowano

Beda range kille z sv-98 bez celowania . Jezeli kogos boli ze ta gra jest P2W to niech nie gra proste ... Czity wam nie dadza zadnej przyjemnosci z gry... NIE !!!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ludzie poco sie wypowiadacie na NIE? Nie rozumiecie ze to forum jest o cheatach, glitchach, bugach itp? Wasze zajerestrowanie i przeglądanie forum nie ma najmniejszego sensu po waszej wypowiedzi, moze ludzie chca sie np. pobawic, potrollowac? To nie znaczy ze nie umieją grac.

Opublikowano

Vesim ja mam pytanie. A czy nie wywala cię miedzy rundami ? bo mój hack (nie ja robiłem ) gdy jest aktywny cały czas to mi się ścina gra, bądź wywala mnie (serwery od EA ). Tak na marginesie jestem za, abyś udostępnił hack .

Opublikowano

Ludzie poco sie wypowiadacie na NIE? Nie rozumiecie ze to forum jest o cheatach, glitchach, bugach itp? Wasze zajerestrowanie i przeglądanie forum nie ma najmniejszego sensu po waszej wypowiedzi, moze ludzie chca sie np. pobawic, potrollowac? To nie znaczy ze nie umieją grac.

Trollowanie to ma być na cheatach ? -.- dobre sobie... to tak jakby powiedzieć spotkajmy się w rlz ,a ja za takie coś po trolluje kijem baseballowym czy paralizatorem na pewno będzie śmiesznie jak się sikasz czy coś w ten deseń.

Trollować sobie można,ale nie koniecznie na cheatach.

Forum jak można zauważyć to nie wszystkie posty są tylko i wyłącznie o cheatach są różne przydatne inf-a dzięki temu właśnie ludzie zakładali tutaj konta np.nawet i ja nie przyszedłem na te forum dla hacków oO.

@Down

Widzę,że jakieś nowe konto bądź jakieś multikonto i masz to olane...ale idąc twoim tokiem myślenia:

Zobacz w tym dziale bf ile jest postów problem/info/kody/jaka bron tuty i inne ciekawe rzeczy gdzie samych postów o cheatach jest niewiele dziękuje.

Ps.Pozdro i poćwicz.

Opublikowano

Trollowanie to ma być na cheatach ? -.- dobre sobie... to tak jakby powiedzieć spotkajmy się w rlz ,a ja za takie coś po trolluje kijem baseballowym czy paralizatorem na pewno będzie śmiesznie jak się sikasz czy coś w ten deseń.

Trollować sobie można,ale nie koniecznie na cheatach.

Forum jak można zauważyć to nie wszystkie posty są tylko i wyłącznie o cheatach są różne przydatne inf-a dzięki temu właśnie ludzie zakładali tutaj konta np.nawet i ja nie przyszedłem na te forum dla hacków oO.

Od tego jest to forum jeśli chcesz sobie pogadać o broniach i innych pierdołach to są inne fora i to o samym bfp4f nie zapominajmy od czego są takie fora takie jak te

Opublikowano

Nie chcę, po co cheatować? Cheatowanie nie sprawia frajdy. Najlepiej grać uczciwie. Jeśli nie umiecie grać, to nie grajcie, a nie utrudniacie uczciwym graczom grę...

AxeePL.png

Opublikowano

Wiem, że dostanę 5% warna, ale możecie mi powiedzieć jak można grać w bfp4f na czitach?! Bana i tak dostaniecie za staty na stronie, więc nic to wam nie pomoże, a 0 przyjemności z gry.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wiem, że dostanę 5% warna, ale możecie mi powiedzieć jak można grać w bfp4f na czitach?! Bana i tak dostaniecie za staty na stronie, więc nic to wam nie pomoże, a 0 przyjemności z gry.

Ale co Cię to obchodzi, że ktoś gra na hackach to jego czas i może ma większą przyjemność z gry ? Prawdziwy pro gracz zabije hackera bez problemu ;)

A co do tematu to tak chcę, ponieważ nudzi mnie już normalna gra i chcę spróbować czegoś nowego :D

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Po co taka dyskusja? Niech grają... i tak ogarnięci gracze ich wychaczą, nagrają, walną scrina, zgłoszom do BL i sobie pograją dla trollu na oficjalach. A i nie trzeba jakiegoś ulepszacza by kogoś trollować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...