Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kbot

XMajzelX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać jak się kupuje licencje na kbot'a to trzeba podać ID użytkownika czy co? jeśli tak jak się kupi i się poda ID to mogą podać BP i zbanują nasze ID a oni se tylko zarobią.

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać jak się kupuje licencje na kbot'a to trzeba podać ID użytkownika czy co? jeśli tak jak się kupi i się poda ID to mogą podać BP i zbanują nasze ID a oni se tylko zarobią.

Wiesz, szczerze to nigdy takiego przypadku nie słyszałem żeby ktoś z resellerów donosił na swojego klienta. Podczas zakupu KBota musisz podać swój numer Customer ( ten czerwony ) który znajduje się w twoim KBotCC. Na ten customer zostanie przesłana odpowiednia ilość Cr za które sam sobie przydzielisz licencje do konta bez podawania żadnego ID konta.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

U mnie (i u costello chyba też) używa się team viewera więc nie podajesz ID konta, nawet nie patrze co masz zainstalowanego, krótka piłka wchodzę, zakładam licencję, wychodzę, a nawet jakbym podawał ID do supportu tu by mieli na to wyjebkę bo nie mam dowodu, pamiętasz kompass jak na cz3 znaleźli się "łapacze botów", jak zbierali ID graczy żeby ich ujebać, freego, rudego itd.

1.jpg

Opublikowano

U mnie (i u costello chyba też) używa się team viewera więc nie podajesz ID konta, nawet nie patrze co masz zainstalowanego, krótka piłka wchodzę, zakładam licencję, wychodzę, a nawet jakbym podawał ID do supportu tu by mieli na to wyjebkę bo nie mam dowodu, pamiętasz kompass jak na cz3 znaleźli się "łapacze botów", jak zbierali ID graczy żeby ich ujebać, freego, rudego itd.

Pamiętam, konto Free'go lata do tej pory więc oni mają na to total wywalone.

Jeśli się kupuje u sprawdzonych osób to nie będzie narażał swojego potencjalnego klienta na straty tak ? Zadowolony klient wraca więc lepiej żeby sobie ktoś zarobił a nie miał komuś szkodzić.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...