Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Glacernon

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy można zaobserwować nieuczciwe zagrania po obu stronach.

Co sądzicie o używaniu dopalaczy, petów, potów, eliksirów wspomagających, itp.?

Według mnie powinno to zostać zablokowane.

Opublikowano

To nie jest nieuczciwość jeśli mówisz że nieuczciwość jest używanie eliksirów na glacku to powinni zablokować też używanie potów na arenie lub podczas pvp

nostaleh.png
Opublikowano

Co to za nieuczciwość? LOL

Glacek nie ma jakiś specjalnych zasad.

Chodzi tylko o zasady Fair Play.

Chodzi o zasady stworzone przez graczy.

Osobiście nie podoba mi się to, kiedy chcę kogoś zabić, a ten ucieka i w dodatku potuje :/.

Opublikowano

Glaca jest po to zeby sie lac i tyle kto chce niech uzywa potow etc wkoncu to nie jest pvp tyle.

zalezy od graczy ale dla mnie moga pocic i co z tego jak to tylko zabawa!

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To nie jest nieuczciwość jeśli mówisz że nieuczciwość jest używanie eliksirów na glacku to powinni zablokować też używanie potów na arenie lub podczas pvp

Arena to też w pewnym sensie massPvP, dlatego tam też powinniśmy zachowywać się Fair Play :).

Opublikowano

Glacek JEST BEZ ZASAD I NIECH TAK ZOSTANIE :P chociaż czasami takie zachowania denerwują ale jak będzie 100 to jak to zobaczysz :/ :P

Opublikowano

Temat kompletnie bez sensu... To jest jak kłócić się o BB, że niektórzy używają własnych potów a inni nie, albo pvp z holką która może sie helać ....

Na serio, autor chyba na siłę próbuje nabijać posty.

Zgadzam się z wypowiedziom mojego poprzednika. Glac nie ma zasad. Możesz sobie nawet z krzakiem chodzić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...