Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradziez Itemow Z Duzej Odl

MCC

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Hej, mam pewne pytanie na ktore nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi a mianowicie jak mozna kraść itemy innych z duzej odległości (wywale na niecala sek cos i ktos kto jest spora odlegolsoc odemnie moze go podniesc). Hack ten lub bug jest w metinie juz od dawna bo pamietam jeszcze jak na wakacjach rok temu ktos mnie probowal tak okrasc wiec teraz pytanie co to za skrypt/hack/bug czy cos innego.

Jaki fake jak przedchwila (4min temu) koles mi zawalil mi butki od 1 lv, bo myslal ze wyzuce riba, ostatnio bratu tez zawalil koles wachlarz +9, a mnie 2 razy dzis chcieli tak obrobic

Budowniczy
Opublikowano

Niestety jeszcze nikt takiego hacka/bugu.skryptu nie udostępnił ale wydaje mi się że to FAKE

@DOWN

mu chodzi o to że oddala minimapke i wlacza tego hacka czy cos takiego i on zabiera wszystkie itemy i kase w obrębie wlasnie tej minimapy

84016125.png
Opublikowano

SH + autopickup.

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

dziala musisz byc w grupie z kims i tamta osoba musi byc wylogowana. A z duzej odleglosci dlatego bo ktos ma SH. ;]

daj 5* xD

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Wystarczy ze ustawiasz movespeed np na 6 i auto pickup ktos wywala jakas rzecz a ty na sh do tego dobiegasz w pare sekund a on widzi ze dopiero biegniesz a ty to masz juz w eq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...