Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Gówniane śmieci z Parim

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moje ja tylko udostępniam zawartość clienta

pewnie i tak kradzione :D

26.jpg

25.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/982986-zapowiedz-parimonlinepl/

tu macie prezentacje , mówcie co jeszcze chcecie z tego serwera

wpisy do grafiki logowania

<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch1.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch1.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch2.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch2.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/zaloguj.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\zaloguj.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/zaloguj_2.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\zaloguj_2.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch3.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch3.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch4.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch4.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch5.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch5.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch6.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch6.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch1_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch1_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch2_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch2_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch3_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch3_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch4_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch4_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch5_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch5_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/ch6_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\ch6_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/zaloguj.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\zaloguj.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/zaloguj2.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\zaloguj2.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch1a.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch1a.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch2a.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch2a.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch3a.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch3a.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch4a.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch4a.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch5a.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch5a.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch6a.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch6a.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch1_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch1_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch2_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch2_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch3_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch3_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch4_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch4_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch5_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch5_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/ch6_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\ch6_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/wyjdz.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\wyjdz.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/wyjdz_push.tga" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\wyjdz_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/wyjdz.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\wyjdz.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/new/wyjdz_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\new\wyjdz_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/zapisz.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\zapisz.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/zapisz_push.sub" type="0"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\zapisz_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/login_k_push.tga" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\login_k_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/login_k.tga" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\login_k.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/zapisz.tga" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\zapisz.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/zapisz_push.tga" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\zapisz_push.tga]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/login_k_push.sub" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\login_k_push.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/login_k.sub" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\login_k.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/zapisz.sub" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\zapisz.sub]]></File>
		<File archivedPath="d:/ymir work/ui/public/zapisz_push.sub" type="1"><![CDATA[padf0\ymir work\ui\public\zapisz_push.sub]]></File>
w logowaniu dane (ip i porty) ustawiacie w intrologin.py

http://speedy.sh/b2ZJM/Nowy-folder.rar
strona do skanowania mi nie działa , dam skan za kilka godz albo proszę kogoś o danie 

teraz tylko czekać na dossy daniela <3 :angry:
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

On i ddosy? Przecież to picza jakich mało.

nom , ale po tym co pisze do mnie na gg to widać że się prawie zesrał gdy to zobaczył :D

grozi mi i spami jak tylko może 8S

Zapomniałeś loginwindow wrzucić.

Btw. dobrze, że ktoś w końcu wrzucił syf z tego serwera.

racja :/

loginwindow.rar

Opublikowano

No pewnie kradzione, bo ten team nie umie nic zrobić. Chyba, że mieli dużo kasy i wszystko kupowali.

Ten system jest taki sobie, są dużo lepsze :)

A terenzo z nimi nie był?>:D

Opublikowano

A Te Bronie ?

weapons_v4.png

Warnox wrzuc te bronie ;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

ja mam problem z tym

syserr:

0703 16:39:05066 :: ============================================================================================================
0703 16:39:05066 :: Abort!!!!
0703 16:39:05070 :: granny_shared_vbs:
0703 16:39:05070 :: 0: 40
0703 16:39:05071 :: 1: 20
0703 16:39:05071 :: 2: 20
0703 16:39:05071 :: 3: 40
0703 16:39:05072 :: 4: 0
0703 16:39:05072 :: 5: 20
0703 16:39:05072 :: 6: 0
0703 16:39:05072 :: 7: 0
0703 16:39:05072 :: 8: 0
Log mam
Opublikowano

loginwindownew.sub

Dodaj to i serwery hamachi będą miały już komplet xD

http://screenshooter.net/9156347/inqpcwi

Coś nie trybi:( Nie mogę na nic kliknąć. All wpisy dodane.

łapcie , w załączniku są pliki

dajecie folder do

locale\pl\ui\

locale\pl\ui\login

login.rar

Opublikowano

daj item proto

a mi i tak nie dziala

Daj linka do clienta

Znow mam ten log pomoze ktos ?

Screen

hnfc.jpg

Opublikowano

łapcie , w załączniku są pliki

dajecie folder do

locale\pl\ui\

locale\pl\ui\login

Logowanie pięknie działa. Ale ten wybór postaci jakiś dziwny xD

Opublikowano

no ale mi i tak ten sam blonad niech ktos mi podzrzuci swoje root i locale_pl

daj locale i root z parim

albo daj link do clienta

Opublikowano

japierd***, przecież ten serwer miał nie wystartować o.O

@warnox

Uhuhu .. :D Ciekawe jak bardzo CI sapią na gg, szczerze? Wrzuć tutaj wszystko ;>

@topic

Dzięki! To tym się Aronto chwalił .. :unsure:

Opublikowano

Jak dobrze że masz gównianą znullowaną wersję;d

Dla innych nie radzę używać ;p

Znam się na pythonie i nie ma tutaj żadnych "dziur".

To, że boli was dupa, bo ktoś wrzucił wasze "zajebiste" bajery, nie oznacza, że musicie teraz płakać. :/

64349649036432363794.png

Opublikowano

Jak dobrze że masz gównianą znullowaną wersję;d

Dla innych nie radzę używać ;p

Co za 'dałn' ja pierdole. Jak skrypt pythona może mieć luki?

95495145614730418249.png

Opublikowano

Co za 'dałn' ja pierdole. Jak skrypt pythona może mieć luki?

Może*, nie znasz się <3

@aronto

Pa... ma to załatane i zajebis*** więc w czym problem?

Jak to jest "znulowana"(beka) wersja to chyba powinieneś być cicho i się nie wtrącać, a nie oficjalnie informujesz , hahah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...