Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy Serwer/Nowy pomysł [Adventure/skyblock][VPS][Zbieram ekipe]

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze?

• Tak
      2
    • Nie (napisz dlaczego?)
      2
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chciałem troszeczkę opisać serwer który wymyśliłem,chciałbym też wiedzieć czy gralibyście na takim serwerze,i tak tak temacie chcę zebrać dobrą ekipe która chciała by ze mną ogarnąć ten serwer.

Koncepcja skyblock zmieniona na gildie

1.Typ serwera.

Ogólnie chodzi tutaj o tryb adventures (zwiedzanie,ekplorowanie,itp.)

w połączeniu z gildiami (które będą odgrywały rolę magazynu,miejsca w którym masz,enchant i inne tego typu rzeczy)

2.Opis serwera

serwer bezie polegał na przetrwaniu na wielkie mapie adventure,a gildie będzie robił za cuboid lub magazyn który możesz rozwijać ,mam zamiar też zrobić paczkę modyfikacji która urozmaicić grę na tym serwerze

na ten serwer. Ogólnie nie wymyśliłem jeszcze pełnej koncepcji serwera ale chyba będzie to robić jak już uzbieramy całą ekipę.

3.Czy zagracie na tym serwerze?

Tak jak wcześniej napisałem że to dopiero zarys koncepcji tego serwera ale napiszcie w komentarzach czy chcieli byście zagrać na takim serwerze (a jeśli macie jakieś pomysły na serwer to też możecie pisać jeśli będzie coś dobrego i będzie dało się zrobić to może zaimplementujemy to na serwer)co do premium to jeśli serwer przyjmie się bardzo dobrze to raczej będzie potrzeba włączenia premium ale jak na razie serwer będzie non-premium

4.Zbieram ekipe na serwer.

Znasz się na modyfikacjach,umiesz zrobić własny launcher,ogarniasz dobrze pluginy

do minecraft,umiesz ładnie budować,masz konto na youtube i mógłbyś rozreklamować serwer.

Czego oczekuję:

Jeśli po przeczytaniu tego chciałbyś nadal pomóc rozwinąć serwer to masz tu kilka warunków które musisz spełnić:

-minimum 16 lat

-musisz się dobrze znać na tym w czym chcesz pomagać

-(od youtubera)co do reklamy na youtube chciałbym żeby miał co najmniej 1000 "aktywnych" widzów

-być w miarę ogarniętym

-(od budowniczego)co do budowniczego wiele nie wymagam,ale jakieś ssy swojich prac by się przydały

-jeśli nie spełniasz 1 wymagania to też napisz może będzie dało coś się z tym zrobić

Co oferuję:

-serwer 10 slotowy(żeby stworzyć dopracować i usunąć bugi) a kiedy serwer zostanie skończony kupie VPS 8GB ram

-dobrą zgraną ekipę którą mam nadzieję wszyscy stworzymy

-Jeśli serwer będzie się utrzymywał z sms-shopa to może za pomoc,dostaniecie jakieś pieniądze na swoje wydatki

-Rangi na serwerze typu:technik,admin,mod,budowniczy

-może stworzenie następnych spólnych projektów

Więc jeśli chcesz pomóc na serwerze albo masz jakieś pytania pisz w komentarzach albo na skype :QoooQ1996

Opublikowano

Mam jeno male pytanie otóż napisałeś ,że będzie to typ adventures czyli chodzi ci o coś takiego,że będzie trzeba robić questy ,aby dostać coś ,żeby móc zanieś to komuś a ten da ci nagrodę?

I nie wiem o co chodzi ze zwiedzaniem i eksplorowaniem ,chyba że masz na myśli zwykły świat survival.

Opublikowano

Mam jeno male pytanie otóż napisałeś ,że będzie to typ adventures czyli chodzi ci o coś takiego,że będzie trzeba robić questy ,aby dostać coś ,żeby móc zanieś to komuś a ten da ci nagrodę?

I nie wiem o co chodzi ze zwiedzaniem i eksplorowaniem ,chyba że masz na myśli zwykły świat survival.

Nie,z trybem adventure (przygoda) chodzi o to że chodzisz po mapie,nie możesz nic niszczyć,budowle są już zrobione , ty chodzisz szukasz itemów w skrzyniach,zabijasz potwory,bedą też różnego rodzaju bossy.A co do questów to bardzo możliwe że będą i to nawet dużo żeby się nie nudziło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...