Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupa domowa i komputer

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż instaluje właśnie nowy system Windows 8 a wszystkie ważne rzeczy przetransportowałem na grupę domową.. Jednak po przetransportowaniu na grupę domową nie ,przeniosłem rzeczy na laptopa tylko zostawiłem w tej grupie domowej.

Pytanie : Czy wszystko szlag trafi i będę musiał od nowa szukać muzyki, czy to co było w grupie domowej będzie ?

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi... Przecież grupa domowa to nie jakieś miejsce we wszechświecie tylko połączenie dwóch komputerów w sieci lokalnej i udostępnianie folderów między tymi komputerami.

Jeśli masz dwa komputery w domu i były one podłączone do grupy domowej i skopiowałeś/łaś (mylący awatar) to na ten drugi komputer to wszystko na nim jest ale jeśli nic takiego nie robiłeś/łaś to wszystko wyparowało.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...