Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.1] Revival RP Serwer [Role-Play] Klimat Średniowieczny [Premium] [40 slotów]

RevivalRP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie lepiej, WL i dodajecie osoby które na wasz rozum nadają sie do grania? nie mam premium i jestem ogarnięty. po drugie jak jesteście profesjonalni ;p to potraficie zrobić rangi typu "zalogowany" gdzie gracz nic nie może robić poza oglądaniem serwera.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Serwer off bo wprowadzamy questy i ogólnie początek fabuły którą będziemy rozwijać w miarę możliwości. Nie będę dalej ciągnął tematu no-premium bo go po prostu nie będzie!

@edit Będzie włączony o 24:00 dzisiaj. Zapraszam!

Opublikowano

Kurcze, zawsze jak trafi się serwer na którym chciałbym zagrać, na taki serwer czekałem, szukałem, i oczywiście dowalą premium :/ Niestey miałem premium ale zhackowano mi konto skina zachowałem ale nie mogę się logować jako premium a nie będę drugi raz kupował za 80zł :/ Szkoda .

3jen.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Bo jestem praktycznie sam z administracji(wakacje) i robię cały dzień fabułę, inne poprawki itp. i wolałem sobie dać aż nadto czasu, żeby to skończyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...