Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sportowa szkola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym dojść do sportowej szkoły do Oświęcimia . Może mi ktoś podać jakie są tam wymagania ? i czy brane są pod uwage oceny ?

Ps. Uniaaa Oświęcim ;x

Opublikowano

@Up Oświęcim - Auschwitz...

@Top Jak sportowa, to na pewno dobre osiągnięcia w sporcie no nie? Nie wiem jaki tak kierunek sportowy jest główny (Noga, ręczna, pływanie etc.) Sprawdź, które z nich jest przewodnie. Zazwyczaj szkoła sportowa ma wszystkie dyscypliny, ale spotkałem się tylko np. z pływackimi, czy jak jest niedaleko mnie, piłka nożna. Poszukaj po prostu, popytaj. Najlepiej sam tą szkołę odwiedź i się zapytaj odpowiednich osób :)

Opublikowano

@WarszawiaK1916

Jak prawdopodobnie w każdej szkole sportowej , wymagania stawiają na W-F i zachowanie. Reszta w normalnym zakresie.

@KASH_

Naprawdę śmieszny żart , do pieca z takimi jak ty.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Przdewszystkim dobra sprawność fizyczna. Bieg, wyskok, po prostu rozciągnięcie ciała.
Natomiast inne oceny nie grają roli, biorą pod uwagę, twoje zachowanie, zaangażowanie, a jakże ocene z w-f

Opublikowano

No to dobra gra w piłke. Dobre oceny z W-F'u. Osiągnięcia (Zawody etc. - wpisywane bodajże na koniec 3 klasy na świadectwie - np. powiatowe zawody w piłke miejsce 1-3 etc.)

Opublikowano

Podejrzewam, że na stronie internetowej szkoły znajdziesz wszystkie potrzebne informacje odnośnie rekrutacji.

Jeśli nie to może warto napisać do nich, albo zadzwonić. Na pewno udzielą Ci odpowiedzi na wszelkie pytania.

Opublikowano

czyli oceny z matmy itd polski itd itp sie nie liczą ? :D

Wszystkie oceny się liczą.

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...