Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Windowsem XP.

polako328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam system operacyjny Windows XP. Ostatnio zaczął mi się zacinać cały komputer, więc przeskanowałem go wszystkimi programami antywirusowymi, oczyściłem miejsce z dysku na którym był windows, ale nic to nie dało i pozostał format. Tu zaczyna się mój problem. Gdy miałem do wyboru dyski C oraz D, chciałem sformatować obydwa. Z dyskiem D się powiodło, lecz z C nie, ponieważ wyskoczył komunikat: "Nie można sformatować dysku na którym jest windows.", czy coś w tym stylu. Moja sytuacja wyglada teraz tak, że mam jeden sformatowany dysk a drugi jest przepełniony i nie ma miejsca. Chciałbym go sformatować, ale nie wiem jak. Proszę was o pomoc.

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

Opublikowano

W tym problem, że nie mogę go zrobić. Gdy chcę sformatować partycję C, piszę "Nie możesz sformatować partycji C, ponieważ znajdują się na niej pliki potrzebne do zakończenia instalacji".

Opublikowano

hahahh no bo nie bootujesz płyty tylko odpalasz instalkę z pulpitu..... Zabootuj płytkę to wtedy pójdzie. A odpalasz z pulpitu dlatego bo masz pirata :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...