Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTS :D

Kszaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim :D Mam zamiar postawić ots i to nie takiego na miesiąc 2 tylko na długo :D Co potrzeba do tego :D Tibie i silnik mam :D Fajnie by było jak by ktoś wytłumaczył mi jak się robi sms shopa , acc makera :D Stronke itp :D Znam się na skryptach i mapkach :D Aha i ile osób mi dzwigło by na takim czymś : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2,6 GHz , 1 Gb ram DDR2 , Internet 10 Mb/s .

Opublikowano

Aloszka.

Z takim sprzętem bez lagów udźwigniesz 50-90 osób, nie jest to duża liczba, na pewno mało opłacalna. Proponuję Ci, abyś wszedł z kimś w interes, lub zakupił serwer dedykowany. Jeśli chcesz mieć SMS-SHOP, to musisz zarejestrować się w jakimś serwisie, który oferuje usługi sms z kodem zwrotnym. Oczywiście indywidualnie się z nimi dogadać o podział zarobków itd. Acc-maker i sms shop w pigułce gdybym Ci napisał, to i tak niestety, mimo chęci - nie załapiesz. Nie można tego w jednym poście wyjaśnić, bo pojawią się kolejne pytanie... i kolejne... i kolejne. Nie chodzi o to, by Ci nie pomóc, lecz powinieneś postępować zgodnie z poradnikami, które i tak nie umożliwią Ci postawienie acc-makera z sms shopem w stuprocentach. Jeśli na prawdę wierzysz, że w dzisiejszej erze OTS'ów potrafisz zrobić coś unikatowego, to poszukaj ekipy/osoby, która Ci pomoże - w zamian za pozycję na serwerze, lub mały zarobek.

Pozdrawiam,

Jaśmin.

Opublikowano

50-90 :( Fakt . myślałem ze gdzieś kolo 400-500 ludzi by można jednak się pomyliłem . Wielkie THX Jaśmin . a tak na oko ile by kosztował taki komp i jaki net na max 500 ludzi ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...