Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe

NiemaLipy12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj chcialbym was zapytac czy zagralibyscie na serwerze z MODAMI !

Bo teraz jak pacze na "Publikacje serwerow"To nic innego jak:Hardcore,Surv+frakcje ITD!

Bylo by duzo modow.Nowe runy,zwierzaki itd.!

Ale jeden minus.Na wersje 1.6/1.5 Niema duzow fajnych modow!

Wiec serwer bylby na nizsza wersje minecrafta!

Moznabyloby zrobic maly spawn i dzialki/albo bez dzialek!

Co wy nato?

Zagralibyscie ?

Piszcie pod tym postem!

Pozdrawia:

NiemaLipy12

Opublikowano

Tsakui ma racje.

Taki serwer to dużo trudu wiem bo sam miałem serwer z modami

zależy jakie mody będziesz miał bo umnie było całkiem sporo tych żeczy ale licz się z tym że może być sporo bugów i gracze mogą to wykorzystywać

Ja miałem takie coś że gracze w łatwy sposób tworzyli diaxy w duzych ilościach zanim sie skapłem to było za późno i cały serwer latał w diax eq a potem serwer nie miał sensu

lepiej zrobić coś orginalnego

Ja teraz zauważyłem że nie ma żadnych serwerów SURVIVAL 100% ale taki typowy survival spawnisz sie w byle jakim mijescu i zaczynasz gre i nic nie ma

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Na serwerach z modami nikt nie gra ;) ... ja osobiscie bym nie zagral

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Owszem dużo osób już takie serwery chce zrobić ale co z tego wyniknie nie wie nikt. Jeśli chcesz zrobić, to zrób - moim zdaniem im więcej, tym lepiej. Ma się w czymś wybierać a nie ; 3 . Może, żeby było jakoś "oryginalniej" to zróbcie serwer na alphie, albo jakiejś innej z wcześniejszych wersji ; D. Możecie także zrobić serwer z modami ale takimi strasznymi typu slenderman, herobrine i parę innych modów ; >. Im bardziej nad tym pomyślisz i im bardziej się będziesz starał tym lepiej ; ). Mi się pomysł podoba, lecz z małymi zmianami o których napisałem wyżej. ; d . Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...