Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie działa TERA 03.07.2013?

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D dzisiaj chciałem pograć w TERA online [EU] bo w końcu ją pobrałem :D jeżeli ktoś śledził moje tematy pewnie wie o co chodzi :D Mam tylko małe pytanko bo nie grałem wcześniej w tą grę dlatego chciałbym wiedzieć czemu dzisiaj TERA nie działa. Wiem że coś robią z Patch'em czy coś ale nie jestem pewien :/ jak ktoś może mi powiedzieć o co chodzi to będę wdzięczny :D

Opublikowano

Siemanko :D dzisiaj chciałem pograć w TERA online [EU] bo w końcu ją pobrałem :D jeżeli ktoś śledził moje tematy pewnie wie o co chodzi :D Mam tylko małe pytanko bo nie grałem wcześniej w tą grę dlatego chciałbym wiedzieć czemu dzisiaj TERA nie działa. Wiem że coś robią z Patch'em czy coś ale nie jestem pewien :/ jak ktoś może mi powiedzieć o co chodzi to będę wdzięczny :D

Jest przerwa do 16:00, dodają jakiś patch...

Opublikowano

Jest przerwa do 16:00, dodają jakiś patch...

No czyli dobrze myślałem :D

Właśnie zapomniałem dodać że wyskakuje taki komunikat : We'll deploy the new patch version 21.13.01 on our game servers during an additional maintenance on Wednesday, 3rd of July 2013.

All game servers will be under maintenance from 08:00 CEST (7am UK time) until approximitately 16:30 CEST (3:30 pm UK time

@Brand dziękować :) ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...