Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmocraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dowiedziec troche o hostingu darmocraft.pl.Jest tam oferta za darmo 15 slotow w zamian za dana ilosc zaproszen znajomych.Powiedzcie co to za hosting i czy warto na nim np postawic serwer Survival+Frakcje tak dla rozrywki nie dla prawdziwego grania.I czy ten hosting jest w miare bezpieczny i czy nie oszukuje ludzi ?

Opublikowano

Może, dostaniesz, może nie. Tak samo jest to napisane w regulaminie:

Cytuję.: Serwis DarmoCraft.pl nie gwarantuje otrzymania i dostępności usługi,
nawet po spełnieniu warunków o których mowa w poprzednim punkcie.
Uzależnione jest to od aktualnego obciążenia serwera.

Opublikowano

Dlaczego fake ?Ja nie zamierzam postawic tam dobrego serwera tylko Survival i Frakcje tak dla walki.Czy ten hosting jest calkowicie bezpieczny ?

Opublikowano

Nie jest,Sam próbowałem....moi znajomi też. Nie próbuj,bo i tak nic Ci nie dadzą. Jeden wielki fake.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aha dobrze rozumiem dzieki.Do zamkniecia

a właśnie nie dobrze rozumiesz darmocraft.pl to pewnie nie jest fake ja zrobiłem serwer na freeservers.pl i działa,ale nie ma możliwości wgrania wielu pluginów,wyłącza się jak na serwie nikogo nie ma i ma 8 slotów i skoro ten hosting działa wypróbuje darmocraft.pl i po za tym oni mają swoich sponsorów i dlatego dają darmowe serwy

Opublikowano

W Polsce nie ma nic za darmo... Wszędzie jest jakiś cel do zarobku...

A Ty, postawił byś HOSTING serwerów minecraft i strone WWW? I miesiecznie wszystko oplacał?

Pff... Nie sondze... a media milczo.

Opublikowano

Moim zdaniem to Fake ;)

Nie polecam.

Też próbowałem i nie wypaliło. Nie radze ;)

Hej ;)

Szukam budowniczego na serwer PvP, pisz na skype: badi5661

Szukam sponsora na serwer PvP, pisz na skype: badi5661

Pozdrawiam :)

Budowniczy
Opublikowano

Ehh... może i dostanie się serwer ale będą mega lagi, to jest poprostu fart lub szczęście, np. gift-code za sms, wyślesz sms'a a przyjdzie ci błędny gift-code a zabierze ci kase :P

Ja się nie nabieram na takie oszustwa i bardzo uważam, tobie radze to samo xD

Pozdrawiam

Opublikowano

a mi i tak działa serwer na freeservers.pl ale macie racje oni na tym zarabiają bo żeby zarejestrować się trzeba wysłać sms za 2 zł a i tak większość ludzi pogra na takim serwerze kilka minut i znudzi się im brak wielu możliwości,wieć wybiorą płatny hosting,mają sponsorów i żeby mieć dodatkowe możliwości trzeba wysyłać płatne smsy ale ważne że ten hosting działa wypróbuje darmocraft gdzie jest więcej slotów za free

Opublikowano

Darmocraft to taki fake, a stracisz kase na subskybowaniu SMS'ow, sprawdz sobie ich domene dcraft.pl, ktos inny ja wykupil i postawil ladna wiadomosc.

Popatrz takze na ich kod zrodlowy w rejestracji, kazda rubyka ma nazwe "imie", najprawdopodobniej tego nawet nie zapisuja, jezeli tak jest to tymbardziej nie weryfikuja, czyli mozesz wciskac dalej bez wpisywania czegokolwiek.

EDIT

Tak wlasnie jest, mozna pominac wszystko w rejestracji wciskajac dalej bez wypelniania niczego.

Opublikowano

Jak chcesz sie dowiedziec o nim wiecej to polecam sprawdzic taka mala stronke o nazwie dcraft.pl, ktos widze kolesia zdoxil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...