Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl s1 Monastyr 35lv z bojem

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ile jest warte konto na s1

35lv z bojem

skile

aura m5

berek m4

Fms +9 śr 54

5kątna +9

żelak +9

srebna +9

buty naszyjnik 1.5k hp

Opublikowano

Aloszka.

Podobne konto do Twojego sprzedałem za 50 zł po dwóch tygodniach od wystawienia aukcji na allegro. No niestety, też miałem nadzieję, że za czas poświęcony grze otrzymam jakąś konkretniejszą gotówkę, ale w dzisiejszym świecie należy się liczyć z tym, że drogo takich kont niestety nie sprzedamy. Paradoksalnie ze słabym EQ/Skillami sprzedałem Surę WP (65 lvl) za 60 zł, Wojownika Mentala (61 lvl) za 45 zł. Jak widzisz - ceny są zróżnicowane, musisz klientom dogodzić, dać im gwarancje, oraz umieć ich przekonać do zakupu. Osobiście żałuję sprzedanych kont, bo gotówka się rozpłynęła, a do Metina od zera nie mam chęci wracać... tak na prawdę sprzedając konto.... sprzedajesz swój czas, wiele godzin trudu.. za grosze.

Podsumuwując... około 50+/- zł, a jeśli z całym EQ, które jest b. dobre, to możesz wyciągnąć ok. 100+ zł.

Pozdrawiam,

Jaśmin.

Opublikowano

Znaczy to konto jest za 350zł na ******* i nie wiem czy kupić bo widzę eq jest bardzo dobre nawet na sohan dam rade ;d

Opublikowano

Znaczy to konto jest za 350zł na ******* i nie wiem czy kupić bo widzę eq jest bardzo dobre nawet na sohan dam rade ;d

Za 350 w chuj się nie opłaca fms warty 50zł a reszta konta prawie nic.

A na metkach 55 idzie praktycznie bez eq dropić

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...