Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam pytanie ...

Nexon91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie doświadczeni piloci piszę poniewaz mam pare pytań do was a zatem .... :

moje ogólne info :

<8irków+apis=na 16poziomie,44pp,osłonki tylko 3 ulepszone co do lf4 mam 33 z tego 22 na 16lvlu na sepromie z x1 bije po 15-17tys na złotku 11-13tys statek goliath dowolny i jescze eagis, oczywiście mam jescze peta z kamikadze zbieraniem i róznymi pierdolami ,dodatki full konfiguracje dla dronów prawie wszystkie prócz kraba 2 strzal gwiazdy skorpiona i bariery, wyrzutnia rakiet 16lvl

i to bylo by na tyle informacje pode troszke mylne ze względów bezpieczenstwa.>

A teraz pytania do was drodzy piloci ;> :::

-gdzie najlepiej puszczać kbota aby zbieral duzo bo chyba niena 1 gali marnowanie moich lf4 <chodzi mi ogólnie gdzie nazbieram w godzinke z 5 tys urki bez kamyków na laserach reszte ok.

-gdzie na której mapie mogę puszczac kbota aby podskoczyc szybko w pkt rangi ostatnio to strasznie powoli idzie nawet bym powiedzial ze czasem lata a sie cofa ;/

-gdzie najszybciej zdobędę 1 milion pkt rangi wiem ze to trzeba czasu ale to sie zdaje na wasze odpowiedzi prosze uwzgledniac wszystkie opcje ;>

-czy jest możliwosc wykupienia ibota na 1 dzien ????

-i kiedy przypuszcalnie może byc 25% tansze ulepszanie wiem ze jest 1 raz w miesiacu ale nie wiem czy bylo juz czy jak ...

-i jescze jedna wielka prośba o podanie jakie konfiguracje mam miec aby jak najwiecej urki zbierał

odpowiedzi proszę pisać w takiej samej formie jak ja od pauz !!!!

z góry dziekuje Marek

Opublikowano

- z taką ilością lf-4 możesz spróbować na x7 (bez boss dk)
- Jeśli zależy ci na randze to golcem z designem na poważanie do tego bostery na poważanie i pd + formacja, a mapa x3/x4
- jak wyżej
- chyba jest u costello ale nie jestem pewny
- nikt tego nie wie ponieważ to jest losowe
- 1 full napędów w dronach 2/3 osłony reszta lasery. 2 full napędów do dronów full osłon do tego seprom

killalllogo.jpg

Opublikowano

- z taką ilością lf-4 możesz spróbować na x7 (bez boss dk)

- Jeśli zależy ci na randze to golcem z designem na poważanie do tego bostery na poważanie i pd + formacja, a mapa x3/x4

- jak wyżej

- chyba jest u costello ale nie jestem pewny

- nikt tego nie wie ponieważ to jest losowe

- 1 full napędów w dronach 2/3 osłony reszta lasery. 2 full napędów do dronów full osłon do tego seprom

i na tych konfiguracjach mam duzo zbierac uridium ???? bije na 2-7 na 2 konfigach full lf4 na 16lvl i na statku na 1 konfie 10 szybkosci i 5 oslonek na 2 10 oslonek i 5 napedów i zbiera 4.5 tys na godzine lecz uwazam ze to jest malo bo niedawno jak nie mialem tylu lf4 to zbieralem podobnie

Opublikowano

i na tych konfiguracjach mam duzo zbierac uridium ???? bije na 2-7 na 2 konfigach full lf4 na 16lvl i na statku na 1 konfie 10 szybkosci i 5 oslonek na 2 10 oslonek i 5 napedów i zbiera 4.5 tys na godzine lecz uwazam ze to jest malo bo niedawno jak nie mialem tylu lf4 to zbieralem podobnie

uwierz okolice 5k teraz to dużo, ja przy koncie 16lf4 na 16 zbieram 4.5k te kilka lf4 dużej różnicy bicia nie daje, a zwłaszcza, że ja mam na 1hita saimona czy lordakie więc tu już nie chodzi o dmg tylko ilość alienów.

1.jpg

Opublikowano

uwierz okolice 5k teraz to dużo, ja przy koncie 16lf4 na 16 zbieram 4.5k te kilka lf4 dużej różnicy bicia nie daje, a zwłaszcza, że ja mam na 1hita saimona czy lordakie więc tu już nie chodzi o dmg tylko ilość alienów.

WIEM ZE TO DOŚĆ DUŻO ALE NIE MÓW ZE "TE PARE LF4 NIE ROBIĄ RÓZNICY" BO JA MAM 37 O 21 WIECEJ WIEM WSZYSTKICH NIE ZMIESZCZE NA POKŁAD ALE TO I TAK JEST DUZO BO PRZECIEŻ FULL

a i jescze jedno moja stytuacja jest taka przy ostatnim evencie na lf4 nieukrywając super poleciały mi lf4 lecz nie mam 10 drona "ZEUS"

i tu pytanie czy uleprzac lf4 najpierw czy kupic zeusa i go uleprzac a potem lf4 uleprzac ????

BARDZO BYM PROSIŁ ABY ODPOWIEDZI WYGLĄDALY JAK PONIŻEJ

.KUPIC ZEUZA. > .ULEPSZYC ZEUSA. > .ULEPSZYC LF4.

.ULEPRZAC LF4. > .KUPIC ZEUSA. > .ULEPSZYC ZEUSA.

NIE RAZI ???? xD

Opublikowano

Razi, zmniejsz czcionkę oraz pisz standardowym kolorem najlepiej.

Co do tematu

zdobądź zeusa -> ulepsz zeusa -> ulepsz lf4

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI I POZDRAWIAM Z SERVERA PL1

mod przepraszam chciałem abym uzyskał szybko odpowiedzi a kolorowy tekst zachęca nie ;> jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam proszę o zamknięcie

Marek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...