Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zaaktualizować launchera?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1 please restart your launcher I moje pytanie takie: jak zaaktualizować ten launcher

Opublikowano

An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.

Też mam ten sam problem. Pomoże ktoś?

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

A mi nadal nie działa o co chodzi nie rozumiem nic z tego... Jak zaaktualizować tego launchera.. a wchodziłem w każdy link i każdy launcher tak samo up to date..

Opublikowano

@UP

Unity3D - user tego forum

Przedstawił swój sposób w launcherze przedstawionym przez Zaxera ( strona 6 bodajże(

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ehhh.. problem w tym że skąd on ma launcher 1.0.8 a ja nawet jak pobieram tego najnowszego to nadal mi piszę 1.0.5..

A od tego unity3d filmiku nie da się oglądać ma słabe mikro piszczy dźwięk i nic nie słychać.

Getting syncinfo for selected version
Queueing library & version downloads
An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher Taki błąd mam a mam windows xp wczoraj działało..na windows 8 taki sam błąd
Opublikowano

A od tego unity3d filmiku nie da się oglądać ma słabe mikro piszczy dźwięk i nic nie słychać.

Getting syncinfo for selected version
Queueing library & version downloads
An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher Taki błąd mam a mam windows xp wczoraj działało..na windows 8 taki sam błąd
Wytłumaczy mi ktoś jak to zrobić? ale bez filmików tylko napisami ponieważ od unity3d słaby dźwięk jest..
Opublikowano

Pobierasz nowy Launcher z Miencraft.net lub help.mojang.com

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...