Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze?

Rafi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ,bo nie wiem co wybrać.Z czego lepiej bić arrowki czy bolty?I jakie?

Ktoś mi mówił ,że dobrze palkiem jest bić z arowki konkretnie mam 50 lvl i gość mi mówił ,żebym kupił sobie Compostie Hornbow

i onyx arrowki i ,że będe bić dobrze dodam ,że mam skile 92/78.A myślałem ,aby wbić wbić 60 lvl i kupić kusze jakąś i power bolty.

I jeszcze się zapytam nad wbyorem tego co lepiej brać ,aby miało wiecej ataku a mniej celność czy może troche miej ataku a wiecej celności??Z góry dzięki za rade i lajk.

Opublikowano

Aloszka.

Gratuluję wytrwałości, bo masz dobre skille jak na ten lvl i wyższy. Tak na prawdę z każdą bronią poradzisz sobie w dość konkretny sposób, ale oczywiście wyjaśnie Ci kilka ważnych faktów. Compostie Hornbow jest generalnie rzadkim przedmiotem do wylootania, więc zakładam, że będziesz zmuszony zakupić owy przedmiot. Jeśli na Twoim serwerze znajdziesz kogoś chętnego do sprzedaży, to nie krępuj się przed zakupem. Osoba, która Ci doradzała miała pojęcie o grze, przynajmniej po części. Onyx Arrow będzie dobrze współgrać z Twoim przyszłym łukiem. Ja właśnie na 60+ lvlu zacząłem używać power boltów z kuszą i byłem zadowolony z wyników, oczywiście miałem mniejsze skille, jeśli mnie pamięć nie myli, to 87 dista, więc.... jak wolisz? Z Royalkami i enchatami też się czasami biegało w dość zręczny sposób. Hmm... najbardziej nie lubiłem przedziału poziomowego u paladyna (50-80 lvl), przemęcz się do 80 poziomu w sposób jaki wybrałeś, a potem to już Assasinki... i będziesz dobrze sobie radził z przeciwnikami rządnymi Twojej krwi. =)

Pozdrawiam,

Jaśmin.

Opublikowano

Asski drogie są i szybko się kończą 3-4 strzał chyba nie wiem czy się opłaca.Wydaje mi się ,że lepiej jest kupic crystaline arrow lub prismatic bolty.

Opublikowano

Nawet bardzo szybko się kończą, ale moim paladynem, gdy grałem, to miałem dość sporo gotówki, więc na Asski wydawać nie było mi w ogóle żal. Zwróć uwagę też na to, że masz bardzo dobre skille, na 80 lvlu będziesz miał nieco większe, więc Asskami będziesz mógł zadawać porównywalne obrażenia do SDków, którymi manipulują profesje magiczne. Oczywście nie możesz wybierać wszystkiego, kto Ci coś napisze/doradzi, gdyż paladyn to dość indywidualna profesja w rozwoju.

Opublikowano

arbalest + drill bolt, albo z prismatic boltów.

asski tylko na grim reaper'y i na mocniejsze stwory, zalezy od szybkosci Twojej postaci czyli poziomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...