Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kontynuacja gry

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto znów zacząć grać ?

Mam Luka 55lv i chyba 45 jlv i WK (brak profy)

i w miarę dobre eq jak na przeciętnego gracza

Zastanawiam się czy kontynuować czy zrobić new postać i grać od 0 a może zmienić na inny kraj np UK albo DE

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Ja bym ci polecił zacząć grę od nowa na Nostale DE S4 - Bardzo miła atmosfera, dużo ludzi (ale sporo spotów wolnych, m.in. komenta) i bardzo małe ceny.

Nie polecam wracać do odstawionej jakiś czas temu postaci. To już nie będzie to samo. xD

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja sam wróciłem nie dawno od zera grałem wbijcie 55lvl to kwestia kilku dni jeśli zależy ci na graniu w PL to graj na nim ale jak mówi kuba może wybierzesz coś innego dla swojej satysfakcji jakiegoś DE czy UK :)

Opublikowano

Ja tez wrocilem niedawno na PL i zaczalem grac od 55 lvla... Jesli masz jakies znajomosci u kogos kto moglby dodac cie do fam na LoD to mozesz kontynuowac gre na PL.

nostaleh.png
Opublikowano

Oj tam :P

Ja po powrocie wbiłem 72 poziom, nowe EQ, SP itp., a jakoś znajomości nie miałem.

Osobiście radzę Ci wrócić, jeżeli masz czas i cierpliwość, a jak nie, to idź na te UK czy tam DE.

Można jeszcze spotkać bardzo fajne osoby ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na PL'u jest mniejsze zainteresowanie graczami przez administrację :/.

Na DE GM'owie "bawią się" razem z graczami, czasem uczestniczą w rajdach. U nas tego nie ma, a eventy pojawiają się bardzo rzadko :).

Dalej polecam DE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...