Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi w Kaplicy

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byl juz chyba taki temat ale go nieznalazlem ;(

Wiec gram na lc odiseum i gdy wejde do kaplicy zaczynaja sie ogromne lagi nic sie nieda zrobic

internet i kompa mam dobrego macie moze jakies rady co by zrobic zeby tak nielagowalo?

Opublikowano

Byl juz chyba taki temat ale go nieznalazlem ;(

Wiec gram na lc odiseum i gdy wejde do kaplicy zaczynaja sie ogromne lagi nic sie nieda zrobic

internet i kompa mam dobrego macie moze jakies rady co by zrobic zeby tak nielagowalo?

Wyłącz textury, zminimalizuj wszystkie ustawienia i tak dalej. Podobno na full screenie mniej zacina. Btw. jaką masz grafikę, procesor i RAM? Bo ja też mówiłam, że mam dobrego kompa, który bez problemu pociągnie LC, a okazało się, że wina leży właśnie po jego stronie. ;-)

Opublikowano

Kompa zostaw w spokoju bo na innych lc chodzi pieknie ;)

A skąd ja mam to wiedzieć? Nie jestem jasnowidzem. W takim razie spróbuj zminimalizować ustawienia. W ogóle jakie masz lagi? Takie, że się ruszać nie możesz, slow motion czy na odpalenie skilla czekasz parę sekund?

Opublikowano

Wiesz, pamiętam jak z miyoshi byliśmy w kaplicy i ona miała straszne lagi/ściny.

Napisała że to wina karty graficznej,która ma tylko 256mb pamięci, wyśmiałem ją bo ja mam karte graficzną z 128 mb i mi wogóle nie lagowało/ścinało.

Może to zależy od położenia serwera, nie ma na to dokładnej odpowiedźi.

Niektórzy je mają,a niektórzy nie.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...