Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błędy z grafiką

SanthinHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was urzytkowników mpc z problemem graficznym w nostale , otóż to ,że po 1h gry dzieją mi sie niesamowite rzeczy mini mapka mi nie działa tylko np sp1 woja jest tam i drzew nie mam np dodam jeszcze ,że komp świeżo po formacie i na pewno nie mam jeden rzeczy która za to odpowiada tak więc prosze o rozwiązanie tego problemu :P

Opublikowano

No 2@up tak zrobiłem lecz nie pomogło , no nie wiem może to wina directa go nie mam nie wiem :/ a karta graficzna musi być cała

Opublikowano

No 2@up tak zrobiłem lecz nie pomogło , no nie wiem może to wina directa go nie mam nie wiem :/ a karta graficzna musi być cała

Miałem podobny problem, ale reinstall pomógł. Jeśli uważasz, że to nie wina karty graficznej to może nowe sterowniki?

Opublikowano

hmm dziś zrobie reinstala , a co do sterowników to mam je instalowane od 2 lat i działają poprawnie

Opublikowano

hmm dziś zrobie reinstala , a co do sterowników to mam je instalowane od 2 lat i działają poprawnie

Jeśli tak, to najprawdopodobniej wina leży po stronie klienta. Nie czekaj z reinstallem xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...