Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg

Ceased

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam parę pytań.

Stary koń ze mnie (nie tak jak FuBu ;d ale stary) a ciągnie mnie do metina. Na prv nie idę, bo większość to gówno stworzone, do wyciśnięcia z graczy forsy, które upada po miesiącu, na PL nie idę, bo pustki na serwerach, żałosny support nawet nie kwapi się by połączyć serwery...

Szukając Lets Playów na YT z Metina, trafiłem na MT2.sg - zaciekawiło mnie.

Nie wiem tylko, jakie różnice są na SG... w stosunku do PL i w stosunku do Metin2.us

Znalazłem też info, że można przedłużyć sobie IS z 7 na 30 dni, a z racji tego, że pracuję w większości w domu, mógłbym troszkę przynolife'ować ;d

Bardzo proszę o porady i sugestię, bo chciałbym zagrać, ale nie na takim bzdecie jak MT2PL

pzdr

Opublikowano

Jedno pytanie, Singapurski developer wykupił Mt2 od GAMEFORGE? Inny support mają? Mniej olewający? Bardziej szanują graczy?

Jakieś świeże info, od kogoś, kto tam gra by mi się przydało :D

Opublikowano

Tam reguły są inne niż na PL, np za ksucie możesz dostać bana ;)

Jak szukasz towarzysza do gry, to ja chętnie z tobą zagram :)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

te kody były rozdawane z 20 lat temu xD

i TEC-INTERACTIVE nie wykupiło licencji od GAMEFORGE ponieważ GF jest tylko zwykłym developerem- dostarcza gre klientom z europy, natomiast TEC klientom z Singapuru, Malezji i Filipin, właścicielem Metin'a jest firma WebZen Ymir games( czy coś w tym stylu).

o różnicach nie chce mi się pisać bo można by napisać o nich sporawą książkę więc powiem tak: ja w metka bym już dawno nie grał gdyby nie SG.

Amen

Opublikowano

Jedno pytanie, Singapurski developer wykupił Mt2 od GAMEFORGE? Inny support mają? Mniej olewający? Bardziej szanują graczy?

1. nie

2. tak, mają bardzo dobry support, szybko odpowiadają w parunastu językach ;)

3. nic nie zlewają

4. szanują graczy i dbają o serwer ;)

69sf.png

Opublikowano

GF nic nie ma wspólnego z tym serwerem. TEC ma licencje wykupioną od Ymir'a. Administracja jest o niebo lepsza niż na serwerach GF. Doświadczenie zdobywa się o 50% szybciej niż na globalach GF, do tego dochodzi cała masa eventów.

Opublikowano

Tam administracja zawsze odpisze, nawet i w tym samym dniu.

Szybko banują, czyli już widać, że administracja nie zbija bąków tylko robi co powinna.

Ogółem zawsze Gmi służą z pomocą, pytania w grze można zadawać.

Nawet [GM]Polypteron często zwiększał drop/exp jak się poprosiło ;-) (Na PH)

W sumie mt2ph/sg mają wspólnego właściciela.

Może i na dzień dzisiejszy nie gra tam kolosalna ilość ludzi, ale widać, że administracja się stara, a nie to co nasz GF.

Prowadzone są przez nich także częste eventy.

Opublikowano

Teraz jak upadl metin2 US ( z8games ) to sporo graczy zostalo tam przeniesionych wiec jesli chodzi o grywalnosc to na pewno sie nie zawiedziesz i slyszalem ze rowniez bardzo fajna administracja jest ;)

Opublikowano

Sam gram na sg i różnica w stosunku do pla jest ogromna

możesz wystawić prawie cały itemshop na sklep, skilla można wbić nawet w 1 dzień na P jak masz kase, łatwo się gra, miła atmosfera, support gwarantuje odpowiedz w ciągu 24h, dużo eventów, łatwy handel kontami, itemkami (administracja sama za drobną opłatą TP points pomaga w handlu)

tyle co mi teraz przychodzi na myśl :P

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Niedawno założyłem tam konto i już spotkałem wielu Polaków :)

Nie zawiodłem się i gwarantuję , że ty też się nie zawiedziesz . Graj w Elgorii (Jinno) .

@down x2

Haha xD

.sg to między narodowy globalny serwer Metin2 :X

giphy.gif ­

Opublikowano

Witam ponownie, może mój problem będzie bardzo dziecinny... ale jak zaczynałem na PL, był tylko 1 serwer ;d jak kończyłem, to były kosmiczne ceny - niby głupie, ale jak udało się nowemu dropnąć coś za 50kk, to miał na POTY, KOWALA...

A ja tutaj na SG mam przesrane! Nie mam na poty, na kowala, krucho jest....

I tu moje pytanie, jak najlepiej zarobić nie mając nic.

(Proszę tylko bez tesktów typu: kup yangi na allegro / ściągnij fishbota), chcę uczciwie zarobić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jedna taka różnica iż PL hujowy a SG zajebisty :)

Dzisiaj kumplowi na PL odpisali z support że nie odzyska konta bo coś tam sie nie logował na konto , a ukradli mu ok 5dni temu hah żenada z support PL

Opublikowano

Witam ponownie, może mój problem będzie bardzo dziecinny... ale jak zaczynałem na PL, był tylko 1 serwer ;d jak kończyłem, to były kosmiczne ceny - niby głupie, ale jak udało się nowemu dropnąć coś za 50kk, to miał na POTY, KOWALA...

A ja tutaj na SG mam przesrane! Nie mam na poty, na kowala, krucho jest....

I tu moje pytanie, jak najlepiej zarobić nie mając nic.

(Proszę tylko bez tesktów typu: kup yangi na allegro / ściągnij fishbota), chcę uczciwie zarobić.

Pozdrawiam

idz na imha, przy tym lvlu to najlepszy zarobek

1363095337-U286162.png
Opublikowano

idz na imha, przy tym lvlu to najlepszy zarobek

No średnio Ci powiem...

1 rib 10% śr

1 jesion gówniany

2 koziki, jeden gówno 2gi 30% śr - jedyny mocny item ;d

A to wszystko w 3h -.- porażka

20 mentalem 300 defa, 1h i 1 medal konny xD za poty się ledwo zwróciło.

Boże jaki żal.

Opublikowano

to musisz wbić ten 35 lvl i iść na metki do m2, zarobek może nie jest nie wiadomo jaki ale zawsze coś ;)

jak chcesz zarobić to znajdź gildię z którą będziesz chodzić na smoka albo azarela czy jak on się tam wabi i sprzedawaj np kolce albo bransoletę za 100kk+

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Polecam grać na Metin2.sg, ponieważ jak pamiętam tam chodził po mieście gracz z wysokim lv i był kimś w rodzaju GM'a :D po prostu pomagał graczom. I pamiętam jeszcze jak mi tam poleciała branza +1k hp na początku gry czułem się jak jakiś bogacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...