Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Mi Nie Działa

Chejka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hack nie został wykryty tylko że jak wciskam np.F5 to mi przy czacie pisze na czerwono margon (czy coś )nie zostało zapisane

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

x1nject od użytkownika rumcaj robiłem tak jak na tym obrazku a i to co napisałem to nie zostało zapisane to to przetłumaczyłem zaraz podam jak to po angielsku

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

A Z Tego Co Mi Wiadomo Vip Hacki Tylko Działają.

mam kolegę który ma tego hacka działa mu ale niewie dlaczego mi nie działa

chejka.jpg

Opublikowano
Chajka jak znajdziesz dzialajacy czit to dej znac !! Ja tez szukam i nic zaden nie dziala !! czity chtisstmes moga chodzic ?! Jak ja znajde too ci napisze link

Było Mówione 100razy "Jedyne Działające Hacki To Płatne Vip Hacki"

Program Sprawdzający Czy Używacie Hacków X-Trap Jest Aktualizowany Co ok. Tydzień Więc i Tak Nie Pograsz Na Danym Hacku.

Nie Wiem Co Vip Hacki Mają Takiego W Sobie Ale Jako Jedyne Działają. Więc Jeżeli Zależy Ci Aż Tak Na Tym To Go Kup Kosztuje Ok. 20zł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...