Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję głośników!

SpeakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw podaj ile masz kasy. A co do tych co podałeś to charczą przy wyższych głośnościach.

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

Poszukaj używanych logitech z-2300 do 400 zł max. ale da się znaleźć taniej.

Opublikowano

Tzn powyżej połowy głośności subwoofer nie będzie wyrabiał i może zacząç "pierdzieć".

Za taką cenę dobrych nowych nie znajdziesz, możesz poszukać genius sw-hf 5050 (sorry pomyliłem się) są też w wersji V2.

Opublikowano

Okey, dzięki. Może ktoś jeszcze się wypowie. Jestem amatorem prawie, że w muzyce :P Poprostu chcę fajnie posłuchać sobie muzyki ;] I co, te nie starczą? :D

Opublikowano

z-2300 nie widzialem nigdzie !, sam szukałem ale lipa :/

jesli mogę coś polecić dozbieraj 200 zł i kupuj z603 :D popaczaj na filmiki na yt :)

jak coś tańszego to c7 ( nie pamiętam pełnej nazwy ).

graphic.png
Opublikowano

z-2300 nie widzialem nigdzie !, sam szukałem ale lipa :/

jesli mogę coś polecić dozbieraj 200 zł i kupuj z603 :D popaczaj na filmiki na yt :)

jak coś tańszego to c7 ( nie pamiętam pełnej nazwy ).

Ekhem na Allegro jest parę zestawów z2300 http://allegro.pl/logitech-z2300-swietne-glosniki-i3357545468.html można np. te wylicytować ;) stan nie najlepszy ale jeszcze są te http://allegro.pl/logitech-z2300-i3350321774.html i można utargować :D. Poza tym CO?! z603? Chyba z623? NIE POLECAM! Z623 to kiepski model! Mój brat je posiada i są one droższe od z2300 a są dużo gorsze! wykop słabszy i nie mają niskiego basu! tylko jakość lepsza... A może chodzi ci o Micro lab solo c7?

Dobry bass?? hhe to sobie kup Logitech Z-906, Polecam! chyba niema lepszych heh

Lepszy (mocniejszy przynajmniej :D) będą miały Z5500 ;) A jak masz już nadmiar gotówki to i Edifier S730 :P (chyba dobrze to napisałem) cena około 2000zł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...