Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Powerlvl

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Po ok. 3 latach wracam do Crossfire na wersję europejską i mam pytanie. Otóż zakładam nowe konto i chciałbym szybko wbić te rangi, żeby dołączyć do klanu do kumpli i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób, żeby szybko wbić tego EXP'a. Jest jakiś power leveling albo coś?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie ma ale teraz jest +100% i 200% exp także można grać :)

Ale został dodany system że np. za heda dostajesz +20 exp ;)

Opublikowano

Siema. Po ok. 3 latach wracam do Crossfire na wersję europejską i mam pytanie. Otóż zakładam nowe konto i chciałbym szybko wbić te rangi, żeby dołączyć do klanu do kumpli i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób, żeby szybko wbić tego EXP'a. Jest jakiś power leveling albo coś?

to tak powerlvlowac mozna na predator modzie :D (predator i hero najlepiej :D)

instrukcja :

ten kto zostanie predatorem stoi w miejscu a drugi strzela mu w glowe do 400 hp = jak predator miga na czerwono to human przestaje strzelac

a predator stoi w miejscu jak naladuje sie hp znowu human strzela w glowe do migania i tak w kolko :D na koniec planszy ma sie po 300 kili i max exp i gp :D

jak nie dostac bana :

- wylacz w opcjach autosave = to jest cos takiego jak auto report znaczy gm moze patrzec z twojego ekranu ;/(gralem z gamesave i dostalem bana na 9 dni 2 razy ;/ )

- zrob room z normalna nazwa + haslo jakies trudne + unable to join + room na 2 graczy :D

- wylacz hacki :D

- jak masz lagi sciagnij porgram game booster 3 :D wtedy niebedziesz mial lagow i bedziesz lepieje gral :D mi ping spadl o 100 :D

co do nominate :

- prezenty dostaje sie po wbiciu lvla :D

np. twoj kolega wbil 2 lvl = ty dostajesz prezent

i na odwrot :D

fp dostajesz za gre :D 10 fp = 100 expa czy jakos tak :D

jak pomoglem daj 5 w profilu :D

Opublikowano

Zainstaluj jakiegoś dobrego Hacka i śmigaj, lv'e pójdą raz dwa!
No, żeby zdobyć lv, no To niestety, ale trzeba poświecić więcej czasu na Grę..

:)

Opublikowano

Są bronie które dają dodatkowy exp i gp za gre, ale są one bardzo drogie.

Są też różne inne przedmioty, które można kupić na jakiś czas które dają np. 10% więcej expa.

A jeśli jesteś dobry, to graj na mapie Egypt na 100 killi i zdobywaj na każdej mapie ACE, MVP (jest to chyba na EU, no chyba że się coś pozmieniało)

Jak gram w CF NA to exp właśnie zdobywam tym sposobem co wyżej. Dodatkowo sam jestem hostem w roomie i wywalam po meczach graczy którzy są lepsi ode mnie, dzięki czemu łatwiej być najlepszym w grze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

to tak powerlvlowac mozna na predator modzie :D (predator i hero najlepiej :D)

instrukcja :

ten kto zostanie predatorem stoi w miejscu a drugi strzela mu w glowe do 400 hp = jak predator miga na czerwono to human przestaje strzelac

a predator stoi w miejscu jak naladuje sie hp znowu human strzela w glowe do migania i tak w kolko :D na koniec planszy ma sie po 300 kili i max exp i gp :D

jak nie dostac bana :

- wylacz w opcjach autosave = to jest cos takiego jak auto report znaczy gm moze patrzec z twojego ekranu ;/(gralem z gamesave i dostalem bana na 9 dni 2 razy ;/ )

- zrob room z normalna nazwa + haslo jakies trudne + unable to join + room na 2 graczy :D

- wylacz hacki :D

- jak masz lagi sciagnij porgram game booster 3 :D wtedy niebedziesz mial lagow i bedziesz lepieje gral :D mi ping spadl o 100 :D

co do nominate :

- prezenty dostaje sie po wbiciu lvla :D

np. twoj kolega wbil 2 lvl = ty dostajesz prezent

i na odwrot :D

fp dostajesz za gre :D 10 fp = 100 expa czy jakos tak :D

jak pomoglem daj 5 w profilu :D

fp dostaje się za kille nie expa

1 kill osoby która Ciebie nominowała = 1 fp

Opublikowano

fp dostaje się za kille nie expa

1 kill osoby która Ciebie nominowała = 1 fp

chyba Ci sie cos pomylilo ...

exp = fp

a nie kille ...

jak by bylo na kille to juz bym mial wszystko na 365 dni ...

Opublikowano

chyba Ci sie cos pomylilo ...

exp = fp

a nie kille ...

jak by bylo na kille to juz bym mial wszystko na 365 dni ...

Tak :)

Dostaje się fp za zdobyty exp najwięcej można zdobyć 30 fp za runde :) Ale zawsze każdy może dostać bonus :)

Opublikowano

Nie miałem, mam i nie będę mieć zamiaru zdobywać EXP'a za pomocą hacków bo jaki w tym sens? o.O
Kumpel użyczył mi swoje stare konto, więc temat już nie aktualny.
//CLS.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...