Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór języka By warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daje wam gotowce z wybieraniem języka, ponieważ pisałem szczegółowego tuta przez ok 2 godz a przed końcem mi się odświeżyła strona i przepadło , wiec pierd**e to i macie gotowe pliki

sceny :

angielski :

axulu0.jpghc57hq.jpg
ciy7kh.jpg

polski

c2mn88.jpg

u8pb0e.jpg
qnos17.jpg

opis:

po najechaniu na prostokąt okienko sie wysuwa  i tam wybieramy język ,po naciśnięciu wyskakuje nam informacja jak podczas pytań na ox 
podczas zmiany języka zmienia się cały język clienta oprócz item_proto i mob_proto

dl:

http://speedy.sh/nW9MB/dd.rar
https://www.virustotal.com/en/file/3bcbaed75fd1cc15a12cf7e05d0244117b0b0f17d1ee7517a551778700e957d9/analysis/1372793291/ 

mini tut :

w paczę która jest do pobrania są pliki

>locale_uk.epk, locale_uk.eix - te wklejamy do pack i w index dodajemy

*
locale_uk

>language.cfg - wklejamy to do folderu głównego metina (tam gdzie jest binka)

>locale_pl.eix locale_pl.epk - te pliki dałem jako dodatkowe gdyby cos komuś nie działało

jeśli ktoś chce używać własnych locale_pl należy rozpakować wasze locale i wszystkie pliki z Source\locale\pl\ui
przekopiować do locale które dałem (locale_uk) Source\locale\tr\ui przekopiowujemy same pliki bez folderów

frcszt.jpg

folder root - pliki tam się znajdujące podmieniacie z tymi waszymi w root

Opublikowano

restart clienting. Google tłumacz ? xD

Topic:

Nie no fajne. Przyda się

Opublikowano

mi sie nie chce odpalic client mam niemieckiego wrzucilem tego i nic mam tez te 2 locale wrzucac

Opublikowano

mi sie nie chce odpalic client mam niemieckiego wrzucilem tego i nic mam tez te 2 locale wrzucac

Przeciez niemiecki client ma locale_de .. a nie locale_pl ?:D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

napisał bys jak to zmodifikowac

chyba ze zmienie locale_tr na locale_de

Prosze napisz jak to zmodifikowac

Dam like

Opublikowano

jak masz klienta niemieckiego to nie dajesz locale_pl które dałem tylko

jeśli ktoś chce używać własnych locale_pl należy rozpakować wasze locale i wszystkie pliki z Source\locale\de\ui
przekopiować do locale które dałem (locale_uk) Source\locale\tr\ui przekopiowujemy same pliki bez folderów

i do rozpakowanego root dajesz to nowe:

root.rar

Opublikowano

no, no ładnie ;) czekam na więcej nowości z twojej strony ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Dodalem to i powiem Ci warnox ze troche lipa bo nie wszystko trybi tak jak powinno a do zmiany jezyka w cliencie nie wystarcza tylko locale, nie do konca zmienia, trza jeszcze z root pokabinowac

Zmienia 50/50

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Mi coś nie trybi :/ od 22 się z tym bawiłem aż do 1:00 i nadal mam problem z tym, bo jak biorę po ang to wywala klienta a w sysser pusto :(

4692787228.png

Opublikowano

Mi coś nie trybi :/ od 22 się z tym bawiłem aż do 1:00 i nadal mam problem z tym, bo jak biorę po ang to wywala klienta a w sysser pusto :(

przekopiowałeś te rzeczy ze swojego locale ? do locale_uk

frcszt.jpg

bo może coś ostatnio dodawałeś / zmieniałeś w twoim locale i tego niema w tym locale_uk

albo czy dodałeś wpis do index

Opublikowano

ok spopiowałem ze swojego locale_de do locale_ku i tera wchodzi mi client ale nic nie mam na górze zaden do zmiany jezyku

Opublikowano

po dodaniu tego mam taki syser

0703 12:04:01040 ::
introLogin.py(line:590) __LoadScript
ui.py(line:2623) GetChild
LoginWindow.__LoadScript.BindObject - exceptions.KeyError:RegiButton
0703 12:04:01041 :: ============================================================================================================
0703 12:04:01041 :: Abort!!!!
0703 12:04:01081 :: ============================================================================================================
0703 12:04:01081 :: Abort!!!!

Opublikowano

po dodaniu tego mam taki syser

0703 12:04:01040 ::
introLogin.py(line:590) __LoadScript
ui.py(line:2623) GetChild
LoginWindow.__LoadScript.BindObject - exceptions.KeyError:RegiButton
0703 12:04:01041 :: ============================================================================================================
0703 12:04:01041 :: Abort!!!!
0703 12:04:01081 :: ============================================================================================================
0703 12:04:01081 :: Abort!!!!

wrzuć do Source\locale\de\ui w twoim locale i w tym local_uk

to loginwindow.py co dałem teraz w załączniku

loginwindow.rar

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...