Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocic czy nie ?

Master85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie konto na pl3 i kupiłem na allegro kredki i licytowałem na aukcjach LF3,BO2,GEN 7900 i Iryski

I mam pytanie :

Czy bocić na tym koncie po 30dniach od jego założenia czy sobie dać spokój narazie i nie ryzykować bana

jeśli bocić to KBotem czy IBotem?

Opublikowano

Teraz to bez różnicy czy po 30 dniach czy przed trzydziestoma dniami. Tak czy siak jeśli zostaniesz przyłapany leci perm

A co do Kbota/Ibota ... opcje i wygląd takie same, tyle że aktualizacje IBota są szybkie, a KBota wolne aczkolwiek ostatnio też są nie najgorsze :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Na takim koncie pewnie ci nie zależy, to możesz brać kbota, ale ja bym poczekał na wejście tego nowego klienta bo nie wiadomo co z botami będzie

Opublikowano

jakiego nowego klienta znowu ? to będzie aktualizacja rozdzielczości i zmiana wyglądu paska wyboru ammo ,rakiet itp. a co do bota to poczekaj na tą aktualizacje i ja bym profi bota brał

Opublikowano

No tak, o te zmiany mi chodzi, ale jak jeszcze nie kupił bota to może poczekać i kupić jak będzie już nowa wersja po tych zmianach

Opublikowano

co za pytanie bocic czy nie -.- ( TAK )

ja boce od 2009 ,zbanowali mi tylko jedno konto ,takie głupie wiadomości o tym ze będą banować to mi lata koło pupy,kolejne zastraszanie aby bota nie używać.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...