Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ask

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Już pewnie wiecie o czym będzie ta cała dyskusja.
Co myślicie na temat strony ask.fm ?
Na której zadaje się pytania oraz lajkuje, czy posiadacie takowy profil ?
Za pewne większość, go posiada, na bardzo duży wzrost popularnośći wśród młodzieży. Ale co o Nim myślicie ? Czy ma On jaki kolwiek sens ? Dzięki niemu, że tak powiem wiele osób stało się "sławnym" Załóżmy taki/a :
- henzai (oddała konto, teraz ma ladyflack00)
-bawim
-Marju$h
-Patlyk
-Saszan
itd..
Wybicie się na takowej stronie nie jest łatwe, ze względu na szerokie rozbudowanie potrzeb innych użytkowników w Twoją stronę.
O czym mówię ?
Aby być sławnym, przede wszystkim nie możesz być sobą, chcesz być fejmem ? Musisz koniecznie, być bogatym, inaczej nie wypali, jeśli nie jesteś, twoja kariera kończy się na 1/10 procenta.

A więc pytania tyczą się :
1. Co myślisz o stronie ask ?
2. Czy posiadasz ? (jeśli tak, możesz podać)
3. Co myślisz o takowych fejmach ?

Zapraszam do dyskusji ! :)

Opublikowano

Mam ask'a od ok. miesiąca.

Zawsze odpowiadam szczerze i nie robię z siebie idiotki na filmikach - a te wszystkie ask'owe fejmy.. kto jest większym idiotą ten ma większy fejm. ;d

Opublikowano

1. Jest to ciekawa strona. Niestety ludzie wykorzystują ją w inny sposób niż powinno to być robione.
2. Mam konto ale takie troszkę mało używane. Nick "Kamilogik"
3. Te fejmy robią z siebie idiotów. Ta strona służy do zadawania pytań a jak można zostać popularnym odpowiadając na krótkie pytania? To jest bezsensu. Ta "sława" jest przereklamowana. Chwalą się swoim bogactwem (a raczej rodziców) i głupotą (swoją). Oczywiście nie wszyscy bo z grupy idiotów zawsze znajdzie się jakiś "normalny" człowiek ale to są naprawdę wyjątki.

To właśnie na asku szerzy się moda na ruki vansy i tego typu rzeczy. Jest tam wiele dziewczyn odmiennej orientacji. Dodatkowo szpan pieniędzmi i fanatyzm bimbera.
Jestem w miarę tolerancyjny ale to jest co najmniej dziwne. Jeżeli ktoś tępi takie odchyły to wskazuję tą stronę jako symbol tych odchyłów społeczeństwa.

I tu pojawia się problem bo na forum jest trochę ludzi którzy noszenie rurek uważają za pedalstwo. Jeszcze kilka miesięcy i mając konto na asku będziesz nazwany pedałem. Ach te stereotypy.

Opublikowano
1. Co myślisz o stronie ask ? - Patrz pkt 3.

2. Czy posiadasz ? (jeśli tak, możesz podać) - Nie mam i raczej nie będę mieć.

3. Co myślisz o takowych fejmach ? - Jaki fejm? Zwykły internetowy portal, sam siebie możesz lajkować bo nie banują za multi konta :]

Opublikowano

1. Co myślisz o stronie ask ? - nudna, nic ciekawego tam nie ma
2. Czy posiadasz ? (jeśli tak, możesz podać) - nie

3. Co myślisz o takowych fejmach ? - nikogo z nich nie znam, to zwykłe randomy.

Btw. Przeczytałem "Asik".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ten portal to największa pomyłka w internecie.

Za pewne większość, go posiada, na bardzo duży wzrost popularnośći wśród młodzieży.

Należę na szczęście do tej mniejszości.

Opublikowano

1. Według mnie to zwykła strona , która może stać sie czyimś hobby (siedzenie na tym po 2-3h :O ) .
2.Mam ale nie używam .
3. Nic , poprostu to są internetowe gwiazdeczki , które w realu są normalnie traktowane ( bodajże u mnie tak jest / koleżanka ileś tam tysięcy lajków ma )

?????

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie rozumiem fenomenu Ask'a. Dla mnie to głupota.

Dzieciaki bawiące się w anonimowe pytania. Co bardzo często przeradza się w zwykły hejt.

Dla mnie totalnie bez sensu, ale jak to mówią, "co kto lubi".

Opublikowano

Jak dla mnie bezsensowny portal dla nastolatek które chcą sobie poprawić humor nadzieją że jakaś koleżanka napisze(po spamie od niej żeby weszła na jej aska) o tym jaka ona jest "piękna" i w ogóle. Nie posiadam tam konta i się z tego cieszę bo jeszcze jestem normalny. Co myślę o takich "fejmach"? Jak dla mnie fejmem może być Kid Cudi albo Bruce Lee ale nie jakaś dziewczynka z gimnazjum.

Opublikowano

mam /hathates

jak dla mnie to.dobry sposób na dowiedzenie się od osób. "anonimowych" rzeczy o osobach 3 czy też o samym sobie. ją osobiście uległem modzie i systemowi gimbusow i sb go założyłem, lecz moja "myszką" rzadko stawia tam swoją lapke :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Najbardziej bekowe jest:

10 za 10 like? Ty zaczynasz.

Co to komu dają te lajki, bo ludzie tak to traktują jak by to były żetony na showup.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...