Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POTRZEBNA POMOC ! SZYBKO ! INTERNET !

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam windows 7 . Laptop jak laptop . Niedawno czyli jakiś mies. temu internet działał w 100 % normalnie . A teraz jak się połączę to albo z wielkiej łaski się połączy albo połączy się tak że ŻADNA I ŻADNA strona ani gra która wymaga neta nie działa . To tez zdarza się nagle ot tak przeglądam sobie strony klikam i wyskakuje brak połączenia i.t.p. . Ostatnio instalowałem pare programów i zmieniałem pingi i inne pierdoły. Czy to moze cos zmienic ? Co ROBIC !? Format ? Oczyszczanie ? Skan wirusów itp ? Jeżeli format to powiedzcie jak bo nie chce przez biosa tylko chcę żeby mi została siódemka na kompie .

a i internet ma z playa . mobilny . model huawei ale dokładnie to nwm jaki

dodam ze internet na laptopie mojego taty działa normalnie i nie ma żadnej bolączki

Opublikowano

roouterem ? człowieku ! Ja mieszkam w mieście i mam jak pisałem mobilny internet (pendrive)

Opublikowano

Sformatuj. Podczas formatu tracisz wszystkie pliki z danej partycji (dysku) i instalujesz nowego Windowsa (jakiegokolwiek). Widzę, że gówno o tym wiesz, toteż lepiej daj go do serwisu.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Zgraj wszystkie potrzebne dane na pendrive / inny komputer / płytki i zrób formata, tak, żeby wszystko było na czysto. Cośtam pewnie albo zablokowało, albo przez przypadek coś zrobiłeś. Powinno pomóc. Nie trzeba przez biosa, tylko wybierasz, żeby z płytki instalowało i powinienieś sam sobie poradzić

Opublikowano

Tsaa... ja też tak czasami mam ogl. jak długo używam laptopa . Po restarcie wszystko działa good . Prawdopodobnie coś mu sie przegrzewa :X

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...